Justin Timberlake Tallinnaan kesäkuussa – Luvassa energisiä esityksiä ja balladeja

Justin Timberlake esiintymässä. Justin Timberlake Tallinnaan!
Justin Timberlake nähtiin viimeksi Suomessa vuonna 2014.
Live Nation

Justin Timberlake Tallinnaan ensi kesänä! Superstara esiintyy Laululavalla 9. kesäkuuta osana kiertuetta, jossa kuullaan sekä uusia hittejä että vanhoja suosikkeja.

Superstara Justin Timberlake tuo kansainvälisen kiertueensa Suomea lähimpään kaupunkiin, Tallinnaan, kesäkuussa 2025. Timberlake nousee lavalle Viron Laululavalla maanantaina 9. kesäkuuta, mikä on hänen ensimmäinen esiintymisensä Virossa. Kyseessä on Timberlaken ensimmäinen kiertue viiteen vuoteen, ja sen aikana hän juhlistaa hiljattain julkaistua kuudetta studioalbumiaan, Everything I Thought I Was.

Lue myös: Travis Scott ohitti Kanyen – lähenee Eminemiä kaikkien aikojen kuunnelluimpien joukossa

Timberlake takaisin estradeille uuden albumin myötä

Timberlake julkaisi keväällä 2024 uusimman albuminsa, joka nousi välittömästi listaykköseksi muun muassa Yhdysvalloissa ja Iso-Britanniassa. Levyltä tunnetuiksi ovat tulleet muun muassa kappaleet Selfish ja No Angels. Uuden albumin tiimoilta Timberlake on kiertänyt maailmanlaajuisesti, ja Tallinnan konsertti on osa kiertuetta, joka käsittää yli 50 kaupunkia. Timberlake on lupautunut esittämään konsertissa niin uutta materiaalia kuin fanien suosikkeja aiemmilta albumeilta, kuten FutureSex/LoveSoundsin tarttuvia tanssikappaleita ja Man of the Woodsin sielukkaita balladeja.

Liput myyntiin syyskuussa

Tallinnan konsertin liput tulevat yleiseen myyntiin perjantaina 27. syyskuuta 2024 Ticketmasterissa, ja niitä on saatavilla alkaen 96,50 euron hintaan. Tarjolla on myös VIP-paketteja sekä Golden Circle -liput, joiden hinnat alkavat 156,50 eurosta. Ennakkolipunmyynti alkaa Mastercardin kortinhaltijoille ja My Live Nationin jäsenille keskiviikkona 25. syyskuuta. Lisäksi Viking Line tarjoaa matkapaketteja Suomesta keikalle suuntaaville faneille.

Timberlake muistetaan paitsi soolourastaan myös 90-luvun NSYNC-yhtyeen päävokalistina. Hän on kerännyt uransa aikana kymmenen Grammy-palkintoa sekä menestystä elokuvien ja musiikin saralla. Timberlaken suosituimpia soolokappaleita ovat muun muassa Mirrors, SexyBack ja Cry Me a River.