Jussi Rainion päivä Vain elämäässä – ilon ja surun sävyt kohtasivat Satulinnassa

Vain elämää -esiintyjät. Jussi Rainion päivä Vain elämäässä.
Neon 2 -yhtyeestä tunnettu Jussi Rainio nähtiin Vain elämää -sarjassa.
Kaiku Entertainment

Jussi Rainion päivä Vain elämäässä tarjoaa tunteiden täyteisen matkan, kun Neon 2 -yhtyeen hitit ja artistin elämäntarinat heräävät henkiin koskettavien ja riemukkaiden esitysten myötä. Iltan ja Roope Salmisen tulkinnat tuovat kyyneleet ja hymyt Satulinnan iltaan.

Tämän viikon Vain elämää -jaksossa perjantaina 18. lokakuuta, Jussi Rainion päivä Satulinnan kartanossa tuo tunteiden kirjon katsojien eteen. Neon 2 -yhtyeen hittien ohella Rainion elämäntarinat pääsevät valokeilaan, kun Kaiku Entertainmentin artistit esittävät uusia tulkintoja hänen tuotannostaan.

Lue myös: Vain elämää tuo Waldo’s Peoplen tuotantoa soittolistoille suomeksi tulkittuna

Ilta esitti liikuttavalla tavalla kappaleen Tässä talossa, jossa syvällinen sanoitus kuvaa puolison menetyksen jättämää tyhjyyttä pitkän liiton jälkeen. Iltan herkkä ja tunteikas esitys saa kyyneleet nousemaan silmiin ja koskettaa jokaisen katsojan sydäntä.

Costello puolestaan toi iloa ja kepeyttä jaksoon tulkinnallaan Äidit ja tyttäret. Rock-vivahteinen versio kappaleesta antoi soittimille uutta energiaa ja Costellon hauska tarinankerronta sai hymyn nousemaan huulille.

Roope Salminen teki oman tulkintansa Neon 2:n kappaleesta Polku, jossa hän löysi yhtymäkohtia omaan elämäänsä. Rap-säkeistöt toivat rohkean lisän tuttuun kertosäkeeseen, tehden kappaleesta takuuvarman korvamadon.

Jakson aikana paljastui, että kappale Harmaan sävyjä oli erityisen tärkeä Rainiolle. Hanna Pakarinen esitti kappaleen tulkiten sen sanoman suoraan kuulijan sydämeen: elämän vivahteiden näkeminen on tärkeää, eikä kaikkea voi nähdä vain mustavalkoisesti.

Lue lisää päivän ajankohtaisimmista musiikkiuutisista ja pysy ajan tasalla!