Isac Elliot ja Miriam Bryant yhdistävät voimansa – Uusi single luottamuksesta

Isac Elliotin ja Miriam Bryantin tuore yhteissingle syntyi muutamassa viikossa.
Mark Cardician

Suomalaisten poptähtien kärkinimiin kuuluva Isac Elliot ja ruotsista kotoisin oleva supertähti Miriam Bryant julkaisi heidän uuden yhteissinglensä perjantaina, 23. elokuuta. 

Suomen popmusiikin huipulla pitkään loistanut Isac Elliot on julkaissut uuden singlen Otan kii yhdessä ruotsalaisen supertähden Miriam Bryantin kanssa. Tuore julkaisu on tuotettu yhteistyössä tanskalaisen huipputuottaja Kephoin ja suomalaisen Emma-palkitun tuottajaduo Los Rollosin kanssa. Tämä kansainvälinen yhteistyö tuo kuuntelijoille tunteikkaan kappaleen, joka käsittelee luottamusta ihmissuhteissa.

Luovaa yhteistyötä Suomen ja Ruotsin välillä

Isac Elliot kertoo levy-yhtiön tiedotteessa uuden singlen syntytarinasta ja yhteistyöstä Bryantin kanssa, joka sai alkunsa Kööpenhaminassa.

– Kirjoitin tämän kertsin Kööpenhaminassa, kun olin siellä reissussa. Heti tuli mieleen, että olisi siistiä saada joku scandi-artisti mukaan ja tajusin, että Miriam Bryant osaa suomea. Olen myös kuunnellut häntä suomenruotsalaisissa piireissä kauan, joten laitoin koodia. Muutama viikko sen jälkeen oltiin jo Töölön studiolla viimeistelemässä biisiä. Ollaan molemmat todella fiiliksissä tästä, Isac kertoo.

Bryant puolestaan jakoi myös oman innostuneisuuden yhteistyöstä Isacin kanssa.

– Kun Isac lähetti minulle raakademon, rakastuin siihen välittömästi ja nautin kappaleen viimeistelystä Helsingissä studiolla. Minulle on aina todella spesiaalia, kun pääsen laulamaan suomeksi, artisti kommentoi.

Isac Elliotin suomenkielinen ura jatkaa nousuaan

Isac Elliot siirtyi englanninkielisestä musiikista suomen kieleen kaksi vuotta sitten, ja on tästä lähtien ollut yksi Suomen kuunnelluimmista artisteista. Hänen ensimmäinen suomenkielinen albuminsa Kävi miten kävi, nousi nopeasti listojen kärkeen ja on striimannut jo yli triplaplatinaa. Tällä hetkellä Elliotilla on lähes 700 000 kuukausittaista kuuntelijaa Spotifyssa, ja hänen singlensä saavuttavat jatkuvasti platinaa kaikissa suoratoistopalveluissa.

Vuonna 2013 julkaistu debyyttisingle New Way Home käynnisti Isac Elliotin uran, ja siitä lähtien hänen kappaleitaan on kuunneltu suoratoistopalveluissa lähes 400 miljoonaa kertaa. Elliotin viimeisin suomenkielinen albumi on pysynyt virallisella albumilistalla jo 63 viikkoa, ja sen hitit 20min ja Makso Mitä Makso ovat striimanneet nelinkertaista platinaa. Artistin ura on ollut täynnä menestystä niin kotimaassa kuin ulkomailla, ja hän on voittanut useita palkintoja, mukaan lukien MTV Music Awards -palkintoja.

Miriam Bryant vahvistaa suomenkielistä tuotantoaan

Miriam Bryant on Ruotsin musiikkitaivaan kirkkaimpia tähtiä, ja hän on voittanut lukuisia arvostettuja palkintoja, kuten Grammis-, P3 Guld- ja Rockbjörnen-palkintoja. Bryantin kappaleet ovat rikkoneet yli 25 platina- ja kultarajaa, ja hänen tuorein singlensä Regnblöta skor on parhaillaan Ruotsin listaykkönen. Bryantin suomenkielinen tuotanto alkoi tänä keväänä, kun hän versioi hittinsä Blåmärkshårt (Mi Amor) suomeksi. Yhteistyö Isac Elliotin kanssa on luonnollinen jatkumo Bryantin suomenkieliselle materiaalille.

Uusi pop-helmi valloittamassa listoja

Perjantaina julkaistu Otan kii on täydellinen esimerkki siitä, miten Pohjoismaiden huipputekijät voivat luoda yhdessä jotain erityistä. Kephoin ja Los Rollosin tuottama kappale yhdistää kahden merkittävän artistin taidot ja persoonallisuudet, luoden pop-helmen, joka on jo lähtenyt valloittamaan niin Suomen kuin Ruotsin musiikkilistat. Kuuntelijat voivat odottaa, että tämä yhteistyö avaa ovia tuleville projekteille ja mahdollisesti myös laajemmalle yhteistyölle Pohjoismaiden musiikkikentällä.

Tuoreen singlen pääset kuuntelemaan alta.