Ilta valloitti Vain elämää -pöydän – uudet tulkinnat herättävät tunteita

Ilta istumassa pöydässä. Ilta valloittaa Vain elämää -pöydän.
Ilta kuunteli kollegoidensa koskettavia tulkintoja hänen kappaleistaan Satulinnassa.
Kaiku Entertainment

Ilta valloitti Vain elämää -pöydän tunteikkaana päivänsankarina Satulinnassa. Uusilla tulkinnoilla Costello, Roope Salminen ja Hanna Pakarinen toivat Iltan kappaleisiin yllättäviä sävyjä.

Tänään vietettiin artisti Iltan päivää Satulinnassa Vain elämää -ohjelmassa. Tunnetun pop-tulkitsijan, joka on vakuuttanut katsojat kauden aikana koskettavilla esityksillään, oli nyt aika istahtaa pöydän päähän ja kuunnella kollegoidensa omaleimaisia versioita hänen kappaleistaan.

Lue myös: Jussi Rainion päivä Vain elämäässä – ilon ja surun sävyt kohtasivat Satulinnassa

Costello oli tarttunut Iltan kappaleeseen Koukkuun, jonka uusi versio vei kuulijat nostalgiselle matkalle 60- ja 70-luvun rock-maisemiin. Kitaravetoinen sovitus tuo esiin kappaleen angstisen sävyn, saaden jopa Iltan näkemään sen aivan uusin silmin.

Roope Salminen puolestaan on ottanut käsittelyynsä Mitä sulle jää -kappaleen, johon hän on saanut avukseen Mariskan. Duon modernit ja syvälliset tulkinnat herättävät kappaleen uuteen eloon koskettavalla tavalla.

Päivän huipensi Hanna Pakarisen energinen esitys Voimanainen-kappaleesta. Pakarinen nosti tunnelman kattoon naisenergian täyteisellä esityksellään, jossa Satulinnan soittimet olivat naisbändin käsissä. Voimakkaat sävelet ja muokatut sanoitukset tekivät kappaleesta unohtumattoman päätöksen Iltan päivälle.

Lue lisää päivän ajankohtaisimmista musiikkiuutisista ja pysy ajan tasalla!