Ikoninen sarjakuvahahmo päätyi biisin aiheeksi – Senyan uudella biisillä vierailee Sara Bee

Harley Quinnille tavaramerkkinen pesäpallomaila päätyi biisin sanoituksiin saakka.
Evin Vurgun

Kaksikon uusi biisi on nimeensä nähden toivotun röyhkeä.

”Main character -asenne” – näillä sanoilla on kuvailtu artisti Senyaa muun muassa levy-yhtiö Sony Musicin toimesta. Kuvaukseen osuu etenkin artistin uusin single Harley Quinn, jolla vierailee toinen läpimurtoaan tekevä artisti, Sara Bee.

Kappaleen nimi juontaa juurensa saman nimisestä sarjakuvasankarista, joka on sittemmin tunnettu myös Suicide Squad -elokuvista. Hahmon asenteeseen sopivasti biisi on menevä ja lyriikat anteeksipyytelemättömän röyhkeitä – myös kappaleen täyteläinen tuotanto sopii kuvaan. Biisi kertoo vertauskuvallisesti ihmissuhteesta, joka tekee hulluksi.

– Harley Quinn kertoo siitä, kuinka ihmissuhteet voivat hetkellisesti muokata meitä, niin että tuntee itsensä hulluksi, koska se toinen ihminen on nii huono sulle. Harley Quinn on hahmo, johon itse samaistun ja oon aina nähnyt Harleyn todella vahvana, mutta kuitenkin syvällisenä persoonana, ja siks halusin tuoda sitä samaa energiaa tähän kappaleeseen, kertoo Senya levy-yhtiön tiedotteessa.

– Kappaleen syntymisprosessi oli niin hauska ku sai hypätä tietynlaisee roolii ja hahmon pään sisään, lisää Sara Bee.

Läpimurron vuosi ja tuleva albumi

Samalla biisi on Senyan tulevan 20. syyskuuta julkaistavan albumin viimeinen single. Muita albumilla kuultavia biisejä ovat muun muassa Tekijä ja artistin toistaiseksi isoimman suosion saavuttanut Ikoni.

Kuluva vuosi on ollut artisteista molemmille tärkeä. Ensimmäisen kultasinglen lisäksi Senya nähtiin jäähallin lavalla Sexmanen keikan lämppärinä ja syksyllä on luvassa myös albumikiertue. Sara Bee puolestaan valittiin YleX:n läpimurto -listalle ja artistin useat biisit ovat tänä vuonna yltäneet Suomen Spotifyn Top 50 -listalle.

Alta pääset kuuntelemaan tuoreen biisin, jonka tuotannosta vastaavat HussaJaicus ja Muge.