Haikea tunnelma yhdessä rytmikkyyden kanssa – Victor Nordis julkaisi toisen singlensä ”Turhan takii”

Victor Nordis poseeraa aurinkolasit päässä. Victor Nordis julkaisi toisen singlensä.
Nuoresta iästään huolimatta Victor Nordis on jo tehnyt itsensä tunnetuksi lahjakkaana tuottajana ja Sexmanen livekokoonpanon kitaristina.
Elmeri Kolehmainen

Artisti-tuottaja Victor Nordis julkaisi toisen singlensä perjantaina, 30. elokuuta. Tuoreen julkaisun myötä Nordis ottaa uuden askeleen soolourallaan, sillä tällä kertaa hän vastaa kaikista vokaaleistaan itse. 

Victor Nordis on valmis ottamaan uuden askeleen urallaan, kun hän julkaisi toisen singlensä Turhan takii. Nordis on tähän asti tullut tunnetuksi ennen kaikkea tuottajana, joka on työskennellyt muun muassa Sexmanen, Ege Zulun ja JVG:n kanssa. Hänet tunnetaan myös Sexmanen livekokoonpanon kitaristina. Nordiksen lahjakkuus näkyy tuottajan ja kitaristin lisäksi myös äänessään, jota kuultiin esimerkiksi Skene kappaleella, joka on Ege Zulun käsialaa.

Viime aikoina 20-vuotias, Siuntiosta kotoisin oleva artisti-tuottaja on panostanut omaan soolouraansa. Toukokuussa julkaistulla debyyttisinglellä Älä unohda mua kuultiin fiittaajana Saemia, mutta tällä kertaa Victor ottaa roolin vokaaleista ensimmäistä kertaa täysin itsenäisesti.

Lue myös: Suomen kärkituottajiin kuuluva Victor Nordis julkaisi debyyttisinglensä

Uusi aluevaltaus

Tähän mennessä Nordis on profiloitunut erityisesti suomirap-skenessä tuottajaksi, mutta hiljattain hän on laajentanut uraansa, joka voi avata hänelle useita uusia mahdollisuuksia. Hänen soolomateriaali on yhdistys useampaa genreä, joka tekee hänen tuotannostaan mielenkiintoista.

– Mun sooloprojekti tulee koostumaan eri genrejen soundeista ja pyrkimykseni on rikkoa myös paljon genrejen sisäisiä rajoja. Pääteemana tulee kuitenkin olemaan poppiin sekä rytmimusiikkiin painottuva saundi. Aion olla vokaalisesti isossa osassa omassa projektissa, joka on sikäli uusi aluevaltaus minulle, Nordis kertoo.

Syvällistä lyriikkaa ja tanssittavia biittejä

Uusi single jatkaa debyyttisinglellä alkanutta linjaa, jossa pop-musiikki kohtaa elektronisen tanssimusiikin. Tällä kertaa Nordis yhdistää haikean loppukesän tunnelman nostattavaan ja tanssittavaan rytmikkyyteen. Kappale käsittelee tunnetta siitä, kun suhde ei toimi, vaikka siihen on panostettu paljon, ja lopulta tuntuu, että kaikki on ollut turhaa.

– Tällä biisillä ja tulevilla julkaisuilla jatkuu soundimaailma, jossa pop yhdistyy tanssimusaan. Tekstillisesti biiseillä haluun tarttua isoihin teemoihin ja aiheisiin, jotka herättää mussa isoja tunteita. ”Turhan takii” käsittelee tunnetta, kun on yrittänyt pitkään saada suhdetta toimimaan jonkun kanssa ja siitä ei vaan tule mitään ja jää olo, että kaikki olisi tehty turhaan, Victor kuvailee.

Kuuden vuoden ura ja yli 100 miljoonaa kuuntelua

Vaikka Victor on vasta 20-vuotias, hänen uransa musiikkituottajana ja artistina on kestänyt jo kuusi vuotta. Tänä aikana hän on ehtinyt tuottaa musiikkia, jota on kuunneltu Spotifyssa yhteensä yli 100 miljoonaa kertaa. Nuoresta iästään huolimatta Nordis on vakiinnuttanut asemansa suomiräpin ja rytmimusiikin kentällä, ja nyt hän on valmis laajentamaan asemaansa hänen oman sooloprojektinsa kautta.

Tuoreen julkaisun voit kuunnella alta.