Gettomasa vetäytyy keikkalavoilta – Tänään viimeinen mahdollisuus nähdä suomiräpin huippunimi livenä

Gettomasa vetäytyy keikkalavoilta. Gettomasa kuvassa istumassa autossa.
Gettomasa on mahdollista nähdä tänään viimeistä kertaa livekeikalla ennen määrittelemätöntä taukoa.
Mark Mindubaev

Suomiräpin kärkinimi Gettomasa ilmoitti yllättäen siirtyvänsä määrittelemättömälle tauolle. Tänään on tarjolla viimeinen mahdollisuus Helsingin Allas Sea Poolilla nähdä artisti livenä, sillä tulevia keikkoja ei ole suunnitteilla – ei syksylle eikä mahdollisesti ensi vuodellekaan.

Suomiräpin seuratuimpiin nimiin lukeutuva Gettomasa ilmoitti tänään Instagram-tarinassaan, että hän esiintyy viimeisen kerran ennen siirtymistään määrittelemättömälle tauolle. Artistin keikka järjestetään tänään Helsingin Allas Sea Poolilla, ja hän kertoi samalla, ettei tulevia keikkoja ole suunnitteilla – ei syksylle eikä ensi vuodelle.

– Kauniit naiset ja herrat, tänään on Gettomasa Allas Sea Poolilla keikalla… syksyn keikkoja ei oo. Ja ens vuonnakaan ei varmaan oo keikkoja. Rehellisesti mä tuun heittää teille keikan ens kerralla sit ku mun rahat on loppu, artisti totesi Instagram-tarinassaan.

Kanadassa syntynyt ja Jyväskylässä kasvanut Gettomasa, nousi tunnetuksi voitettuaan räpin suomenmestaruuden vuonna 2012. Hän on julkaissut menestysalbumeita ja kerännyt lukuisia Emma-palkintoja, vakiinnuttaen asemansa suomiräpin huipulla. Nyt hän on päättänyt vetäytyä tauolle ilman suunnitelmia tulevista keikoista, ja hän kertoo esiintyvänsä seuraavan kerran vasta, kun taloudellinen tilanne sitä vaatii.

Tämän illan keikka Helsingin Allas Sea Poolilla tarjoaa viimeisen mahdollisuuden nähdä artisti livenä ennen taukoa. Liput keikalle voit nappaa Allas Sea Poolin verkkosivuilta.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Gettomasa (@kapteeniupponalle) jakama julkaisu