Fat Joe paljastaa: Scott Storch tuhlasi 90 miljoonaa kokaiiniin ja luksuselämään

Fat Joe kertomassa kuinka Scott Storch tuhlasi 90 miljoonaa kokaiiniin ja luksuselämään.
Scott Storch on avautunut omasta menneisyydestään, mutta nyt Fat Joe toi lisävaloa tarinaan podcastissa.
Club Shay Shay

Fat Joe paljastaa, miten supertuottaja Scott Storch tuhlasi 90 miljoonaa dollaria huumeisiin ja tuhlailevaan elämäntyyliin. Hän kertoo, miten kokaiini vei Storchin vararikkoon.

Rap-artisti Fat Joe on jakanut uusia yksityiskohtia ystävänsä, tuottaja Scott Storchin, massiivisesta varallisuuden menetyksestä. Fat Joe syyttää Storchin huumeiden väärinkäyttöä ja suurpiirteistä elämäntapaa siitä, miten supertuottaja onnistui tuhlaamaan lähes 100 miljoonaa dollaria lyhyessä ajassa.

Fat Joe käsitteli aihetta Shannon Sharpen Club Shay Shay -podcastissa, jossa häneltä kysyttiin, miten Storch, joka oli uransa huipulla valtavan varakas, onnistui ajautumaan konkurssiin niin nopeasti. Joe, joka on tehnyt yhteistyötä Storchin kanssa useaan otteeseen, kertoi, että tuottajan huumeongelmat olivat kaikkien tiedossa, vaikka Storch ei käyttänyt huumeita Joen läsnä ollessa.

Lue myös: Dr. Dren suojattina toiminut huipputuottaja Scott Storch tekee paluuta

Huumeiden ja elämäntyylin vaikutukset

Fat Joen mukaan Storchin tuhoava elämäntyyli oli avainasemassa hänen alamäessään.

– Huumeet pilasivat hänet, Joe totesi suorasanaisesti.

Hänen mukaansa Storch käytti valtavia summia rahaa kokaiiniin ja oli poikkeuksellisen antelias naisia kohtaan, mikä osaltaan vaikutti taloudelliseen katastrofiin.

– Scott Storch tuhlasi 90 miljoonaa dollaria, Joe jatkoi ja kertoi, että vaikka Storch ei koskaan käyttänyt huumeita hänen edessään, heti kun Joe poistui huoneesta, kokaiinia tuotiin ovista ja ikkunoista.

Elämä muuttui yhdestä kerrasta

Fat Joe jakoi myös tarinan siitä, miten Storchin kokaiiniriippuvuus sai alkunsa. Hänen mukaansa Storchille tarjottiin kokaiinia kahden maailman tunnetuimman naisen seurassa.

– He olivat järjestämässä kolmen kimppaa, ja toinen heitti kokaiinia toisen naisen päälle ja ehdotti, että he alkaisivat ’toimintaan’. Scott nuuhkaisi kokaiinia hänen päältään, ja se oli menoa sen jälkeen. Hän sanoi, ettei mikään ollut enää ennallaan sen jälkeen, Joe kertoi.

Tuhlaileva elämä ja kallis maku

Joe muisteli myös, miten antelias Storch oli naisia kohtaan, ostellen heille kalliita koruja ja autoja. Hän kertoi tapauksesta, jossa yksi naisista esitteli valtavaa timanttia, jonka Storch oli hänelle ostanut.

– Se kivi oli niin iso, että harkitsin jo ryöstöä, Joe vitsaili. Storch ei säästellyt varojaan, vaan osti naisille muun muassa Rolls-Royceja.

Menestyksen huipulta romahdukseen

Scott Storch aloitti uransa 1990-luvun alussa The Roots -yhtyeen jäsenenä, mutta hänen uransa lähti todelliseen nousuun 1990-luvun lopulla ja 2000-luvun alussa. Hän tuotti hittikappaleita muun muassa Dr. Drelle, Pinkille ja Christina Aguileralle. Vuosina 2003–2005 hän tuotti viisi Billboard Hot 100 -listan ykkössingleä, mukaan lukien Beyoncén Baby Boy, Terror Squadin Lean Back ja 50 Centin Candy Shop.

Menestyksestä huolimatta Storch ajautui henkilökohtaisiin ja taloudellisiin vaikeuksiin, tuhlaten pahimmillaan 30 miljoonaa dollaria vain kuudessa kuukaudessa. Nykyään Storch on kuitenkin päässyt irti riippuvuuksistaan ja avannut oman kuntoutuskeskuksensa auttaakseen muita samanlaisessa tilanteessa kamppailevia ihmisiä.

Lue lisää päivän ajankohtaisimmista musiikkiuutisista ja pysy ajan tasalla!