Entinen rap-tähti avautuu Diddyn ongelmista: ”Huumeet veivät hänet mukanaan”

Stephen A. Smith ja Uncle Luke. Entinen rap-tähti avautuu Diddyn ongelmista.
Stephen A. Smith ja Uncle Luke keskustelevat ohjelmassa myös vankilassa istuvasta Suge Knightista.
Stephen A Smith & David Cabrera

Entinen rap-tähti avautuu Diddyn ongelmista ja huumeiden vaikutuksesta hiphop-mogulin elämään. Uncle Luke kertoo Suge Knightin paljastuksista ja pohtii, kuinka viihdeteollisuus voi hallita niitä, jotka eivät itse pysy ohjaksissa.

Räppäri Uncle Luke, oikealta nimeltään Luther Roderick Campbell, on ottanut kantaa Sean ”Diddy” Combsin ympärillä vellovaan skandaaliin, viitaten erityisesti Suge Knightin paljastuksiin. 80- ja 90-luvulla hyvin tunnetusta 2 Live Crew -kokoonpanosta tunnettu Luke, oli vieraana Stephen A. Smithin ohjelmassa, jossa hän kertoi näkemyksiään Diddyn huumeongelmista ja niiden vaikutuksesta hiphop-mogulin käytökseen.

Lue myös: Diddy ennusti jo vuonna 1999 joutuvansa putkaan – myös Jay-Z:n nimi mainittiin

Suge Knightin tiedot ”uskottavia”

Death Row -levy-yhtiön entinen johtaja, Suge Knight, on tällä hetkellä vankilassa, mutta hän on pysynyt aktiivisena antamalla haastatteluja ja jopa juontamalla podcastia vankilan sisältä käsin. Knight väitti hiljattain, että Diddyn alamäki liittyy pitkälti huumeisiin. Uncle Luke kertoi olevansa yllättynyt siitä, kuinka Knight pystyy pysymään ajan tasalla vankilan seinien sisäpuolelta.

– Vaikka Suge on vankilassa, hänellä on silti yhteys ulkomaailmaan. Monet tuntemani ihmiset, jotka ovat läheisiä Diddylle, sanovat, että huumeet veivät hänet mukanaan, Luke sanoi

Luke korosti, että kun tällaisia väitteitä tulee henkilöltä, joka on vankilassa, se tarkoittaa, että hän todella tietää, mistä puhuu.

Huumeet ja Diddyn ”freak-off” juhlat

Uncle Luke syvensi keskustelua Smithin kanssa, tuoden esiin väitteitä, joiden mukaan Diddyn huumeidenkäyttö olisi ollut yhteydessä hänen pahamaineisiin ”freak-off” juhliinsa.

– Lopulta hän teki sen itselleen, Luke sanoi ja viittasi Diddyn päätöksiin, jotka hänen mukaansa johtivat nykyisiin ongelmiin.

Huumeiden vaikutukset eivät kuitenkaan rajoittuneet vain henkilökohtaiseen elämään. Uncle Luke ehdotti, että huumeet olivat osittain syynä myös Diddyn taloudellisiin haasteisiin, kuten kiistaan juomajätti Diageon kanssa. Vuonna 2023 Diddy haastoi Diageon oikeuteen syyttäen yhtiötä siitä, että he olivat syrjineet hänen Ciroc- ja DeLeón-tuotteitaan ja rajoittaneet niiden jakelua vain ”urbaaniin ympäristöön”. Monet ovat spekuloineet, että juuri tämä oikeusjuttu laukaisi Diddyn nykyiset vaikeudet.

Uncle Luke kiteytti keskustelun toteamalla, että viihdeteollisuus voi olla armoton.

– Jos et hallitse alaa, ala hallitsee sinua.

Lue lisää päivän ajankohtaisimmista musiikkiuutisista ja pysy ajan tasalla!