Eminemistä isoisä – musiikkivideo paljastaa uuden perheenjäsenen

Eminem ja Hailie Jade istumassa portailla. Eminemistä isoisä.
Eminem ja Hailie Jade kappaleen "Temporary"-musiikkivideolla.
Eminem / YouTube

Eminemistä isoisä – tunteikas musiikkivideo ”Temporary” paljastaa rap-legendan uuden elämänvaiheen. Videolla hänen tyttärensä Hailie Jade yllättää isänsä iloisella perheenlisäyksellä, joka tuo esiin Eminemin herkän puolen.

Eminem on julkaissut uuden musiikkivideon kappaleelleen Temporary, joka on herkkä kunnianosoitus hänen tyttärelleen Hailie Jade Mathersille. Videolla nähdään vanhoja kotivideoita ja uusia taltiointeja, joissa Hailie paljastaa odottavansa perheenlisäystä. Yhdessä kohtauksessa Hailie antaa Eminemille Detroit Lionsin pelipaidan, jossa lukee ”Grandpa” – uusi rooli, joka tuo esiin räppärin isällisen puolen.

Lue myös: Eminemin tytär Hailie avautuu isänsä uusista kappaleista: ”Itkin ääneen, enkä pysty katsomaan enää”

Vanhoja muistoja ja uutta elämää

Video on täynnä nostalgisia hetkiä, joissa Eminem ja Hailie nähdään vuosien takaa, 1990-luvun lopulta ja 2000-luvun alusta lähtien. Katsojat pääsevät kurkistamaan isä-tytär -suhteen kehittymiseen, kun Hailie kasvaa aikuiseksi ja lopulta menee naimisiin. Videolla vilahtaa Hailien häät sekä hetki, jolloin Eminem ja Hailie tanssivat yhdessä häävieraiden edessä.

”Temporary” – kunnianosoitus isyydelle

Temporary-kappale löytyy Eminemin uusimmalta albumilta The Death of Slim Shady (Coup de Grâce), joka julkaistiin heinäkuussa. Albumi sai hiljattain laajennetun version, joka sisältää muun muassa uuden kappaleen Kyrie and Luka yhdessä 2 Chainzin kanssa. Eminem on kertonut, että kyseessä on hänen viimeinen kunnianosoituksensa alter egolleen, Slim Shadylle, jonka hän symbolisesti ”tappoi” jo aiemmin tänä vuonna.

Eminemin suhde tyttäreensä on inspiroinut häntä aiemminkin. Hailie Jade on kommentoinut, että kuullessaan kappaleen ensimmäistä kertaa hän ”itki ääneen.” Jade on myös kertonut, että hänen vanhempansa yrittivät parhaansa mukaan suojella häntä perheen menneisyyden vaikeuksilta. Kappaleen myötä Eminem tekee selväksi, että hänen siteensä tyttäreensä on yhä vahva, ja nyt tämä uusi elämänvaihe vie heidät molemmat aivan uusille poluille.

Lue lisää päivän ajankohtaisimmista musiikkiuutisista ja pysy ajan tasalla!