Eminemin uusi julkaisu saapuu perjantaina 13. syyskuuta

Eminem tuijottaa kameraa kohti. Eminemin uusi julkaisu saapuu perjantaina 13. syyskuuta.
Mysteerisen somessa esiintyneen videotrailerin perusteella voisi olettaa, että The Alchemist on mukana laajennetulla albumilla.
Interscope Records

Rap-legenda Eminemin uusi julkaisu, The Death of Slim Shady: Expanded Mourner’s Edition -albumi, saapuu juuri sopivasti perjantaina 13. syyskuuta.

Legendaarinen rap-artisti Eminem on jälleen valmistelemassa uutta julkaisua, joka ajoittuu pelottavasti perjantaihin 13. päivään. Uudessa julkaisuversiossa, nimeltään The Death of Slim Shady: Expanded Mourner’s Edition, faneja hemmotellaan laajennetulla versiolla hänen viimeisimmästä albumistaan, joka alun perin julkaistiin heinäkuussa. Eminem vahvisti julkaisupäivän tiistaina 10. syyskuuta jakamassaan videopätkässä sosiaalisessa mediassa.

Lue myös: Eminem lopettaa Slim Shady -alter egonsa uuden albumin myötä

Eminemin uusi traileri vihjaa salaperäisestä käänteestä

Eminemin sosiaaliseen mediaan julkaisema video ei jättänyt ketään kylmäksi. Videossa räppäri astuu sisään pieneen lähikauppaan ja tarttuu maitotölkkiin, jonka hän pudottaa maahan. Kun maito valuu lattialle, tölkin kyljestä paljastuu ”kadonnut”-ilmoitus Slim Shadysta, Eminemin alter egosta. Visuaalinen viittaus ei jäänyt huomaamatta faneilta, ja tunnelmaa täydentää taustalla soiva Jelly Rollin avustama kappale Somebody Save Me.

Videon lopussa kaupan työntekijä, jota esittää Eminemin pitkäaikainen yhteistyökumppani ja tuottaja The Alchemist, käskee häntä poistumaan.

– Painu v*ttuun täältä! Älä tule takaisin – ei mulle makseta tarpeeksi tästä p*skasta, hän tokaisee vahvalla New Yorkin aksentilla.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Marshall Mathers (@eminem) jakama julkaisu

Mitä odottaa laajennetulta versiolta?

Vaikka The Death of Slim Shady: Expanded Mourner’s Edition -julkaisun tarkka sisältö on vielä hämärän peitossa, on uusia kappaleita odotettavissa. Ei myöskään ole poissuljettua, että mukana on jälleen Alchemist, joka on jo vuosien ajan ollut tiiviisti mukana Eminemin tuotannoissa.

Alkuperäinen The Death of Slim Shady -albumi julkaistiin heinäkuussa, ja se nousi välittömästi Billboard 200 -listan kärkeen. Albumilta on lohkaistu useita menestyneitä singlejä, joihin lukeutuvat Houdini, Tobey ja somevideossakin soinut Somebody Save Me.

Eminem avaa MTV Video Music Awards -gaalan

Tuleva julkaisu ei kuitenkaan ole ainoa asia, josta Eminem on saanut huomiota viime aikoina. Hän on myös mukana MTV Video Music Awards -gaalassa, jossa hän avaa tilaisuuden 11. syyskuuta, Suomen ajassa jo seuraavana päivänä yöaikaan. Eminem on ehdolla peräti kahdeksassa kategoriassa, mukaan lukien Vuoden artisti ja Vuoden video kappaleellaan Houdini.

VMA-gaalan pre-show’n voit katsoa alta livenä tänä yönä klo 01.00 alkaen. Pääshow’n pystyy striimaamaan ainakin Pluto TV:n kautta