Eminemin tytär Hailie avautuu isänsä uusista kappaleista: ”Itkin ääneen, enkä pysty katsomaan enää”

Eminem ja Eminemin tytär, Hailie Jade, vierekkäin poseeraamassa.
Eminemin tyttärellä, Hailie Jade Scottilla, on oma podcast, joka on tyylikkäästi nimetty "Just a Little Shady Podcast".

Eminemin tytär Hailie avautuu isänsä uusista kappaleista kertoen, kuinka hänen isänsä uusimmat kappaleet ovat herättäneet syviä tunteita. Podcastissaan Hailie paljastaa, että kappaleiden henkilökohtaiset teemat saivat hänet itkemään ääneen ja muistuttivat häntä siitä, kuinka hyvin hänen vanhempansa suojelivat häntä vaikeilta ajoilta lapsuudessaan.

Eminemin tytär, Hailie Jade Scott, on puhunut avoimesti isänsä uusimmista kappaleista ja niiden herättämistä tunteista. Hänen mukaansa kappaleet Somebody Save Me ja Temporary ovat olleet erityisen koskettavia, ja ne ovat saaneet hänet itkemään ääneen.

Hailie kertoi podcastissaan Just a Little Shady, että hän ei pysty enää katsomaan Somebody Save Me -musiikkivideota, vaikka hän katsoi sen kerran kokonaan.

– Itkin joka kerta, kun kuulin sen, hän sanoi. Video on täynnä vanhoja kotivideoita Hailiesta ja hänen sisaruksistaan, ja se herättää paljon tunteita.

Hailie lisäsi, että toinen kappale, Temporary, on ollut erityisen vaikea kuunneltava.

– Itkin ääneen molempien kappaleiden kohdalla, mutta erityisesti ’Temporaryn’ kohdalla, hän myönsi.

Vanhemmat suojasivat lapsia vaikeuksilta

Hailie paljasti myös, että hänen vanhempansa, Eminem ja Kim Scott, tekivät hyvää työtä suojellessaan lapsiaan heidän isänsä riippuvuusongelmilta.

– Lapsena en tajunnut, kuinka pahoja asiat olivat, hän sanoi.

– Mutta nyt aikuisena se tuntuu pelottavalta ajatella.

Eminem on puhunut avoimesti huumeriippuvuudestaan, joka lähes vei hänen henkensä vuonna 2007. Hailie kertoo, että vaikka hän ei lapsena ymmärtänyt tilanteen vakavuutta, aikuisena se on herättänyt paljon tunteita ja huolta siitä, mitä olisi voinut tapahtua.

Raskaat lyriikat herättävät tunteita

Somebody Save Me -kappaleessa Eminem pyytää anteeksi lapsiltaan, erityisesti Hailielta, siitä, että valitsi huumeet heidän sijastaan riippuvuuden aikana. Kappaleessa on mukana Jelly Roll, joka laulaa kertosäkeen, ja lyriikoissa Eminem avautuu menetyksistä ja hetkistä, jotka häneltä jäi kokematta riippuvuuden takia.

Toinen kappale, Temporary, käsittelee tulevaisuutta ja Eminemin toiveita siitä, että hänen kuolemansa jälkeen hänen lapsensa, erityisesti Hailie, pystyisivät jatkamaan elämäänsä ilman liian suurta surua.

Hailie sanoo, että näiden kappaleiden kuuntelu on saanut hänet ymmärtämään, kuinka paljon hän oli lapsena tietämätön isänsä ongelmista.

– Se, että nyt aikuisena tajuan, kuinka lähellä oli, että jotain pahaa olisi voinut tapahtua, saa minut todella tunteelliseksi, Hailie kertoi.

Mockingbird liian tunteikas kuunneltavaksi

Hailie myöntää myös, että hänen on vaikea kuunnella vanhempia kappaleita, kuten Mockingbird, joka on omistettu hänelle.

– Mitä vanhemmaksi tulen, sitä vaikeampaa minun on kuunnella noita kappaleita, hän sanoo.

Vaikka vanhojen kotivideoiden näkeminen on toisinaan hauskaa, kuten Mockingbird-kappaleessa, Hailie sanoo, että hän ei pysty katsomaan niitä ilman kyyneliä.

– On hauskaa nähdä noita vanhoja klippejä, mutta ei tuossa kontekstissa, hän toteaa.

Eminemin uusin albumi The Death of Slim Shady (Coup de Grâce) on herättänyt paljon keskustelua juuri näiden henkilökohtaisten ja emotionaalisten kappaleiden vuoksi, jotka käsittelevät muun muassa isyyttä ja riippuvuuden vaikutuksia perhesuhteisiin. Hailien tunteellinen reaktio kappaleisiin heijastaa niitä syviä haavoja, joita menneisyys voi jättää, vaikka vanhemmat pyrkivät parhaansa mukaan suojelemaan lapsiaan.