Drake yllätti faninsa julkaisemalla 100 gigatavua uutta materiaalia

Drake esiintymislavalla.
Kyseessä on Draken ensimmäinen soolojulkaisu hänen biiffinsä jälkeen Kendrick Lamarin kanssa.

100 gigatavun massiivinen paketti verkkosivustolla sisältää kolme uutta kappaletta ja runsaasti kulissien takaista materiaalia.

Kanadalainen supertähti Drake on yllättänyt faninsa julkaisemalla huikeat 100 gigatavua uutta materiaalia uudella verkkosivustolla nimeltä 100 Gigs for Your Headtop. Massiivinen tietopaketti sisältää kolme uutta kappaletta sekä runsaasti ennen julkaisematonta kulissien takaista materiaalia, kuten musiikkivideoiden making of -kuvia, kiertueharjoituksia ja studiokuvia.

Kolme uutta kappaletta ovat It’s Up, jossa esiintyvät Young Thug ja 21 Savage, Blue Green Red sekä Gordon tuottama Housekeeping Knows, jossa vierailee Latto. Näiden kappaleiden lisäksi sivustolta löytyy ladattavaksi monenlaista taustamateriaalia Draken uralta, mukaan lukien otoksia Hotline Bling -videon kuvauksista ja Honestly Nevermind -albumin studiosessioista.

Vastaus Kendrick Lamarin diss-kiistaan

Kyseessä on Draken ensimmäinen julkaisu sen jälkeen, kun hän ajautui historialliseen diss-kappaleiden välienselvittelyyn Kendrick Lamarin kanssa. Kuukausia kestänyt draama alkoi Lamarin Like That -kappaleesta, ja se on saanut useita rap-artisteja osallistumaan kiistaan omilla kappaleillaan. Keväällä kiista kiihtyi, kun Lamar julkaisi kappaleet Euphoria ja 6:16 in LA, joihin Drake vastasi kappaleella Family Matters. Lamar vastasi tähän kappaleilla Meet the Grahams ja Not Like Us, joka nousi nopeasti Billboard Hot 100 -listan ykköseksi. Draken vastaus, The Heart Part 6, ei onnistunut pysäyttämään Lamarin nousua, mutta uusi julkaisu osoittaisi Draken olevan valmis palaamaan musiikinjulkaisujen pariin.

Faneille odottamaton herkku

Julkaisun teki erityisen yllättäväksi se, että tieto siitä tuli alun perin Instagram-tililtä @plottttwistttttt, jota fanit olivat huomanneet Draken seuraavan. Tilin bio kertoo: ”100 Gigs for your headtop”, ja siellä jaettiin linkki uuteen verkkosivustoon, joka sisältää kaiken uuden materiaalin.

Uuden musiikin lisäksi sivustolta löytyy ladattavaksi myös runsaasti ennen näkemätöntä materiaalia Draken uralta, kuten Apollo-show’n otoksia tammikuulta 2023, Views-albumin työstämistä vuodelta 2016 ja live-bändin kanssa harjoiteltua kappaletta Sooner Than Later.

Vaikka Draken motiivit tämän massiivisen julkaisun taustalla ovat epäselviä, niin kukaan ei näytä valittavan. Viime kuukausien aikana fanit ovat saaneet nauttia Draken monista yhteistyöprojekteista, kuten Gordon albumin kappaleista ja Sexyy Redin U My Everything -kappaleesta. Nyt heillä on entistä enemmän materiaalia ihailtavanaan ja kuunneltavanaan.

Alta voit kuunnella Draken uusimmat kappaleet, jotka eivät ole ilmestyneet ainakaan vielä suoratoistopalveluihin.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Käyttäjän @plottttwistttttt jakama julkaisu

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Käyttäjän @plottttwistttttt jakama julkaisu

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Käyttäjän @plottttwistttttt jakama julkaisu