DJ Ibusal tekee odotetun paluun: uusi albumi Mukava Paikka julkaistaan lokakuussa

DJ Ibusal katsoo seinää kohti. DJ Ibusal tekee odotetun paluun: uusi albumi Mukava Paikka julkaistaan lokakuussa.
DJ Ibusalin edellinen albumi julkaistiin vuonna 2018.
All Day

Gasellit-yhtyeestä tuttu DJ Ibusal tekee odotetun paluun julkaisten jälleen uutta soolomusiikkia. Hänen uusi albuminsa Mukava Paikka ilmestyy perjantaina 4. lokakuuta 2024.

DJ Ibusal, oikealta nimeltään Tuomas Pietikäinen, on ilmoittanut julkaisevansa uuden albumin perjantaina 4. lokakuuta. Albumi kantaa nimeä Mukava Paikka, ja se on hänen ensimmäinen soololevynsä sitten vuoden 2018, jolloin hän julkaisi Yksin Kotona 17. DJ Ibusal, joka tunnetaan myös nimellä Thube Hefner Gaselleissa, ilmoitti albumistaan Instagram-päivityksessä, jossa hän paljasti julkaisupäivän ja antoi lyhyen maistiaisen tulevasta musiikistaan.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Hefe of G-mob (@thubehefner) jakama julkaisu

DJ Ibusal on aiemmin kertonut, että hänen soolomateriaalinsa syntyy usein silloin, kun aika ja fiilis ovat oikeat.

– Tämä on ollut mulle aina vähän sellainen terapia- ja sivuprojekti, jonka pariin tekee mieli palata kun aika ja fiilis ovat oikeat, hän kommentoi Ylen haastattelussa vuonna 2019.

Edellinen albumi Yksin Kotona 17 sisälsi useita suosittuja kappaleita, kuten Pilalla ja Anna Mun Olla Rauhas. Visuaalisuus ja vahvat tunnelmat ovat aina olleet DJ Ibusalin tuotannossa keskeisessä roolissa, ja hänen audiovisuaalinen ilmaisunsa on saanut osakseen kiitosta.

Pitkä odotus on vihdoin ohi, kun tieto uudesta levystä on tullut julki. Toivottavasti DJ Ibusal ei kuitenkaan ole ’pilalla’ – tuskinpa.