Diddyn seksikauppaoikeudenkäynti sai uuden käänteen – Tuomari vaihtui yllättäen

Diddy aurinkolasit päässä. Diddyn seksikauppaoikeudenkäynti sai uuden käänteen.
Diddyn oikeudenkäynti sai uuden tuomarin.
Daniel Incandela

Diddyn seksikauppaoikeudenkäynti on saanut uuden käänteen, kun tapaus siirrettiin tuomari Arun Subramanianille. Alun perin tuomari Andrew L. Carterin käsittelemä tapaus koskee syytöksiä seksikaupasta, salaliitosta ja naisten kuljettamisesta prostituutioon. Combs on kiistänyt kaikki syytteet, mutta hänet on pidätetty oikeudenkäyntiä odottamaan.

Sean ”Diddy” Combsin seksikauppaoikeudenkäynti on siirretty uudelle tuomarille. Liittovaltion tuomari Arun Subramanian tulee nyt valvomaan tapausta, joka liittyy hiphop-mogulin syytteisiin seksikaupasta ja siihen liittyvistä rikoksista. Tapaus siirrettiin Subramanianille torstaina 3. lokakuuta, jolloin hän korvasi tuomari Andrew L. Carterin, joka aiemmin hylkäsi Combsin takuusumman ja määräsi hänet vangittavaksi odottamaan oikeudenkäyntiään.

Combs pidätettiin syyskuussa, ja hän on syytteessä seksikaupasta, salaliitosta ja naisten kuljettamisesta prostituutioon. Syytteet esitettiin virallisesti tiistaina 17. syyskuuta, jolloin myös hänen kytköksensä niin sanottuihin ”freak off” -tilaisuuksiin tulivat ilmi. Syyttäjien mukaan näissä tilaisuuksissa Combs pakotti naisia osallistumaan seksuaalisiin esityksiin miespuolisten seksityöntekijöiden kanssa. Syyttäjät väittävät, että Combs käytti ”voimaa, uhkauksia ja painostusta” saadakseen naiset osallistumaan näihin tapahtumiin.

Lue myös: Tupac Shakurin perhe palkkasi huippujuristin selvittämään Diddyn yhteyksiä murhaan

Tuomari vaihtui ilman selitystä

CNN:n mukaan tuomari Arun Subramanian valittiin uuteen tehtävään ilman tarkkaa selitystä. Subramanian on toiminut liittovaltion tuomarina vuodesta 2023 ja hänellä on laaja kokemus monimutkaisista siviilioikeudenkäynneistä. Hänen edeltäjänsä Andrew Carter, joka alun perin määrättiin tapauksen tuomariksi, oli Barack Obaman nimittämä vuonna 2011. Carterin mukaan ei ollut riittäviä ehtoja, jotka olisivat taanneet, ettei Combs yrittäisi vaikuttaa todistajiin tai estää oikeuden toteutumista.

Combsin asianajajat ovat kiistäneet syytteet ja yrittäneet saada takuita vapauttaakseen hänet odottamaan oikeudenkäyntiä vapaalta jalalta, mutta tähän mennessä nämä yritykset on hylätty.

Tapahtumien tausta ja odottava oikeudenkäynti

Combsin tapaus herättää laajaa huomiota, sillä syytteet seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja naisten hyväksikäytöstä ulottuvat myös siviilioikeuden puolelle, jossa häntä vastaan on nostettu useita kanteita. Tällä hetkellä Combs odottaa oikeudenkäyntiä Brooklynin Metropolitanin pidätyskeskuksessa, jossa hänet pidettiin vangittuna tuomari Carterin päätöksen jälkeen.

Lue lisää päivän ajankohtaisimmista musiikkiuutisista ja pysy ajan tasalla!

Lähteet: CNN, People