Diddyn äiti puolustaa poikaansa – ”Hän ei ole se hirviö, joksi he ovat hänet maalanneet”

Diddy mikissä. Diddyn äiti puolustaa poikaansa.
Diddyä vastaan syytteitä on tällä hetkellä nostettu jopa 120 kappaletta.
Arthur

Diddyn äiti puolustaa poikaansa seksuaalirikossyytteiden keskellä ja vetoaa siihen, että hänen poikansa ansaitsee mahdollisuuden kertoa oman puolensa ennen kuin hänet tuomitaan. Janice Combsin mukaan syytteet perustuvat valheisiin, eivätkä todelliseen oikeuteen.

Sean ”Diddy” Combsin äiti, Janice Combs, on tullut poikansa puolustukseksi hänen kohtaamiensa seksuaalirikossyytösten keskellä. Combsin äiti korostaa, että vaikka hänen poikansa ei ole täydellinen ja on tehnyt virheitä, hän ansaitsee mahdollisuuden kertoa oman puolensa tarinasta.

Lue myös: Diddyn seksikauppaoikeudenkäynti sai uuden käänteen – Tuomari vaihtui yllättäen

Uusia syytteitä ja julkinen kohu

Diddyä vastaan on nostettu uusia syytteitä, joiden myötä syytettyjen määrä on kasvanut 120:een. Oikeusjutut liittyvät syytöksiin seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja ihmiskaupasta, joiden väitetään tapahtuneen jo 1990-luvulta alkaen. Useat uhrit, sekä miehet että naiset, ovat kertoneet tulleensa huumatuksi ja raiskatuksi. Diddyn edustaja on kiistänyt syytteet.

Syytökset tulivat esiin lähes vuosi sen jälkeen, kun Diddy sopi oikeusjutun entisen tyttöystävänsä, laulaja Casandra ”Cassie” Venturan kanssa, joka syytti häntä raiskauksesta ja pahoinpitelystä. Vaikka Diddy kielsi aluksi syytökset, myöhemmin julkaistu valvontakameravideo paljasti hänen käyneen fyysisesti Cassien kimppuun hotellissa. Tapauksen jälkeen hän pyysi julkisesti anteeksi, mutta uudet syytteet ovat herättäneet laajaa keskustelua ja paheksuntaa.

Äidin lausunto poikansa puolustukseksi

Janice Combs antoi lausuntonsa poikansa tilanteesta asianajajansa Natlie G. Figgersin kautta. Hänen mukaansa poikansa ansaitsee oikeuden puolustaa itseään ennen kuin häntä tuomitaan.

– Itkin sydämeni pohjasta katsellessani, kuinka poikaani tuomitaan valheiden perusteella, eikä totuuden, Janice Combs totesi lausunnossaan, joka jaettiin The Hollywood Reporterille.

– On sietämätöntä nähdä, kuinka poikaani lynkataan julkisesti, ennen kuin hänelle on annettu mahdollisuus puolustaa itseään.

Hän myöntää, että hänen poikansa ei ole ollut täysin rehellinen kaikista elämänsä tapahtumista, mutta se ei tarkoita, että hän olisi syyllinen kaikkiin häntä vastaan esitettyihin rikossyytöksiin.

– Poikani ei ole ollut täysin totuudenmukainen kaikesta, kuten väittämällä, ettei hän koskaan käynyt fyysiseksi entisen tyttöystävänsä kanssa, vaikka hotellin valvontakamerat todistivat toisin, Janice Combs jatkoi.

– Mutta se, että hän on joskus valehdellut, ei tee häntä syylliseksi näihin hirvittäviin syytöksiin.

Äidin vetoomus

Janice Combs vetosi lausunnossaan siihen, että syytökset hänen poikaansa kohtaan perustuvat ihmisten haluun hyötyä taloudellisesti. Hän uskoo, että osa syyttäjistä näkee mahdollisuuden nopeaan rahasaaliiseen Cassien jutun nopean sopimisen jälkeen.

– Nämä valheet perustuvat siihen, että ihmiset tavoittelevat rahallista hyötyä, eivätkä oikeutta, hän totesi.

– Tämä tilanne on ollut sietämätön meidän perheellemme, ja pahinta on katsoa, kuinka rakkaalta pojalta viedään hänen arvokkuutensa, ei hänen tekojensa, vaan ihmisten uskomusten vuoksi.

Janice Combsin koko lausunto

Lopuksi Diddyn äiti julkaisi koko lausuntonsa, jossa hän vetosi julkisuuteen, ettei hänen poikaansa tuomittaisi ennen kuin kaikki faktat ovat tulleet julki:

– Pyydän hänen tukijoitaan, ystäviään ja yleisöä olemaan tuomitsematta häntä ennen kuin olette kuulleet hänen versionsa. Poikani ei ole se hirviö, joksi he ovat hänet maalanneet, ja hän ansaitsee mahdollisuuden kertoa totuutensa.

Koko lausunnon voi lukea Akademiks TV:n X-tilin (entinen Twitter) postauksesta.

Lähde: The Hollywood Reporter