Diddy vitsailee naisista Conan O’Brienin haastattelussa – Vanha video herättää kohua syytösten keskellä

Conan O'Brien ja Sean "Diddy" Combs. Diddy vitsailee naisista Conan O’Brienin haastattelussa.
22 vuotta vanha video Diddyn haastattelusta Conan O’Brienin ohjelmassa on noussut uudelleen esiin vakavien syytösten myötä.
Gage Skidmore & Reckless Dream Photography

Vanha Conan O’Brienin Late Night -ohjelmassa tehty haastattelu vuodelta 2002 on noussut uudelleen esiin Sean ”Diddy” Combsin vakavien seksuaalirikossyytösten myötä. Haastattelussa Diddy vitsailee naisista Conan O’Brienin haastattelussa, mikä on nyt herättänyt runsaasti keskustelua sosiaalisessa mediassa.

Sean ”Diddy” Combsin vanha haastattelu Conan O’Brienin Late Night -ohjelmasta on noussut uudelleen esiin, kun artisti on joutunut keskelle vakavaa oikeusprosessia. Vuonna 2002 kuvatussa jaksossa Diddy vitsailee naisten lukitsemisesta juhliin, mikä on saanut uutta huomiota viimeaikaisten syytösten takia. Hiphop-moguli on tällä hetkellä pidätettynä, ja häntä syytetään muun muassa ihmiskaupasta ja seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

Lue myös: Hiphop-moguli Sean ”Diddy” Combs pidätetty New Yorkissa

Vanha vitsi uusiin yhteyksiin

Haastattelussa Conan O’Brien kysyi Diddyltä, mikä on hänen legendaaristen bileidensä salaisuus.

– Kauniita naisia ja miehiä, alkoholia ja vettä, Diddy vastasi.

– Naiset juovat vettä juhlissa, ja jos sitä ei ole tarjolla, he lähtevät. Pitää pitää heidät paikalla. Tarvitaan lukot ovissa, hän lisäsi vitsaillen.

O’Brienin kommentoidessa lukkojen lisäämisen kuulostavan ”vaaralliselta”, Diddy jatkoi vitsailemalla, että kyseessä oli ”hieman kinkympi” idea, mutta hän sivuutti asian nopeasti ja jatkoi listaamaan muita bileiden onnistumiseen tarvittavia elementtejä.

– Tarvitaan paljon lämpöä. Ilmastointia ei saa olla, sillä lämpö vaikuttaa alkoholiin, ja tällöin ihmiset rentoutuvat, Diddy totesi.

Haastattelun aikana esitetyt vitsit ovat saaneet kritiikkiä sosiaalisessa mediassa, erityisesti kun otetaan huomioon uudet syytökset, joissa häntä syytetään naisille aiheutetusta seksuaalisesta painostuksesta ja hyväksikäytöstä. Syytösten mukaan Diddy olisi pakottanut naisia osallistumaan seksuaalisiin tekoihin, joita hän kuvasi ja käytti omiin tarkoituksiinsa.

Striimien nousu ja ristiriitaiset reaktiot

Huolimatta vakavista syytöksistä, Diddyn musiikin kuuntelumäärät ovat kasvaneet merkittävästi hänen pidätyksensä jälkeen. CBS Newsin raportin mukaan hänen musiikkinsa striimimäärät kasvoivat 18,3 % viikolla, jolloin hänen pidätyksensä tapahtui. Ilmiö ei ole uusi musiikkialalla; vastaavia kasvupyrähdyksiä on nähty aikaisemmin, esimerkiksi R. Kellyn kohdalla hänen oikeusprosessinsa aikana.

Vaikka Diddy tunnetaan näyttävistä juhlistaan ja monista kuuluisista vieraistaan, uudet syytökset paljastavat tummemman puolen hänen bilekuninkaana pidetystä imagostaan. Yhdysvaltain liittovaltion syyttäjät ovat väittäneet, että Diddy käytti järjestelmällisesti väkivaltaa ja huumeita saadakseen naiset osallistumaan näihin tapahtumiin, joihin liittyi myös kansainvälinen verkosto, joka auttoi häntä salaamaan rikoksensa.

Lue myös: Usher ja P!nk tyhjensivät X-tilinsä – liittyykö mystinen katoaminen Diddyn pidätykseen?