Diddy ennusti jo vuonna 1999 joutuvansa putkaan – myös Jay-Z:n nimi mainittiin

Diddy istuu haastattelutuolissa. Diddy ennusti jo vuonna 1999 joutuvansa putkaan.
Vuonna 1999 Diddy tunnettiin vielä nimellä Puff Daddy.

Vuonna 1999 Diddy ennusti Entertainment Tonight -haastattelussa joutuvansa pidätetyksi näyttävien juhliensa vuoksi. 25 vuotta myöhemmin ennustus kävi toteen, kun hänet pidätettiin vakavien syytteiden takia.

Vuonna 1999 Sean ”Diddy” Combs kertoi Entertainment Tonight -haastattelussa olevansa tunnettu näyttävistä juhlistaan, joita hän kuvaili ikimuistoisiksi ja mahdollisesti ongelmia herättäviksi.

– Ne tullaan sulkemaan. He varmaan pidättävät minut ja tekevät kaikenlaista hullua, vain koska haluamme pitää hauskaa, Diddy kommentoi tuolloin markkinoidessaan Forever-nimistä albumiaan.

Hän painotti myös, että hänen juhlansa toivat yhteen ihmisiä eri taustoista, ja juhlat olivat paikka, jossa rikottiin rotu- ja sukupolvien välisiä rajoja.

Nyt, 25 vuotta myöhemmin, Diddy on pidätetty New Yorkissa syytettynä salaliitosta, seksikaupasta ja prostituutioon osallistumisesta. Viranomaisten mukaan he ovat löytäneet merkittävää todistusaineistoa, joka kattaa tapahtumia ainakin vuodesta 2008 lähtien. Näitä tapahtumia, jotka Diddy oli väitetysti nimennyt ”freak offseiksi”, kuvailtiin tilaisuuksiksi, joissa seksityöläisiä ja ihmiskaupan uhreja pakotettiin seksuaalisiin tekoihin, joista monet myös kuvattiin.

Tällä hetkellä Diddy on liittovaltion säilössä ja hän on kiistänyt kaikki syytteet.

Lue myös: P!nk vastaa Diddy-huhuihin – näin hän kommentoi spekulaatioita