Conor McGregor perusti levy-yhtiön – Xzibit liittyy talliin uuden albuminsa kanssa

Conor McGregor mikrofonin äärellä. Conor McGregor perusti levy-yhtiön.
Conor McGregor perusti levy-yhtiön, Greenback Recordsin, heinäkuussa tänä vuonna, ja siitä on povattu Irlannin ensimmäistä suurta levy-yhtiötä.
Greenback Records

Conor McGregor perusti levy-yhtiön, Greenback Recordsin, yhteistyössä Richard Buckin ja Julian O’Brienin kanssa. Uusi yhtiö tukee artisteja uran eri vaiheissa, ja Xzibit liittyy talliin julkaisemalla uuden albuminsa yli kymmenen vuoden tauon jälkeen.

Entinen UFC-mestari ja nykyinen yrittäjä Conor McGregor on julkistanut uuden irlantilaisen levymerkin, Greenback Recordsin. Heinäkuussa lanseerattu levy-yhtiö toimii monigenreiseen musiikkiin keskittyvänä alustana, joka tarjoaa kumppanuuksia eri uravaiheissa oleville artisteille. McGregor on perustanut yhtiön yhteistyössä musiikkialan vaikuttajien Richard Buckin ja Julian O’Brienin kanssa.

Greenback Records pyrkii haastamaan perinteiset tavat, joilla levy-yhtiöt ja artistit toimivat yhdessä, ja tarjoaa artisteille reilumpia sopimuksia sekä suurempia mahdollisuuksia heidän luovuutensa toteuttamiseen.

– Haluan tarjota musiikkiartisteille reilut diilit ja palkita heidät kunnolla heidän taidoistaan, McGregor totesi lehdistötiedotteessa, joka julkaistiin Bare Knuckle Fighting Championship -lehdistötilaisuuden yhteydessä Marbellassa.

McGregor tunnetaan erityisesti kamppailu-urheilusta, mutta viime vuosina hän on laajentanut toimintaansa myös yrittäjyyden saralle. Greenback Recordsin perustaminen on osa hänen uutta liiketoimintastrategiaansa, joka kattaa muun muassa viski- ja olutbrändit Proper No. Twelve ja Forged Irish Stout.

Lue myös: Diddy vitsailee naisista Conan O’Brienin haastattelussa – Vanha video herättää kohua syytösten keskellä

Xzibit julkaisee uuden albuminsa Greenback Recordsilla

Räppäri Xzibit liittyy Greenback Recordsin artistirosteriin ja julkaisee ensimmäisen albuminsa yli kymmeneen vuoteen. Uusi albumi Kingmaker saapuu markkinoille perjantaina 11. lokakuuta, ja sen kärjessä on single Play this At My Funeral. Xzibit muistetaan erityisesti vuoden 2002 hittialbumista Man vs. Machine, joka nousi Yhdysvaltojen albumilistalla kolmanneksi.

Xzibitin ura nousi vauhtiin, kun hän vieraili Snoop Doggin kappaleessa Bitch Please vuonna 1999. Kyseinen kappale tuotti vaikutuksen tuottaja Dr. Dre’hin, joka tarjosi hänelle paikan legendaarisella Up In Smoke -kiertueella, jolla esiintyivät muun muassa Dre, Snoop, Ice Cube ja Eminem.

– Se kiertue oli käännekohta urallani, Xzibit muisteli.

Lue myös: Snoop Dogg paljastaa: Pharrellin neuvo muutti näkemykseni naisista

Irlantilainen levy-yhtiö haastaa musiikkiteollisuuden perinteet

Greenback Records lupaa olla ensimmäinen suuri irlantilainen levy-yhtiö, joka tukee artisteja heidän uransa eri vaiheissa. Levy-yhtiön päämajassa Dublinissa on oma äänitysstudio, mutta suunnitelmissa on myös yhteistyö kansainvälisten artistien kanssa. Julian O’Brien, Greenback Recordsin luova johtaja, on tunnettu monien suurten artistien, kuten Snoop Doggin ja Cypress Hillin, agenttina ja promoottorina. Yhtiö on jo solminut merkittäviä sopimuksia useiden artistien kanssa, ja lisäilmoituksia odotetaan tulevina viikkoina.

– Xzibit, tervetuloa tiimiin! Olemme todella innoissamme ja odotamme innolla tulevaa yhteistyötä, McGregor kommentoi Xzibitin liittymistä talliin innostuneena.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Käyttäjän @greenback.records jakama julkaisu