Christina Aguileran debyyttialbumi täyttää 25 vuotta – Kuuntele päivitetyt versiot hiteistä

Christina Aguilera rannalla. Christina Aguileran debyyttialbumi täyttää 25 vuotta.
Christina Aguileran vuonna 1999 julkaistu debyyttialbumi toi maailmalle ikoniset kappaleet "Genie In A Bottle" ja "What A Girl Wants".

Christina Aguileran debyyttialbumi täyttää 25 vuotta, ja artisti juhlistaa sitä julkaisemalla The 25th Anniversary of Christina Aguilera -EP:n, joka sisältää uusina liveversioina kuusi ikonista kappaletta, kuten ”Genie In A Bottle” ja ”What A Girl Wants”.

Christina Aguilera juhlistaa tänä vuonna ikonisen debyyttialbuminsa 25-vuotisjuhlaa. Vuonna 1999 julkaistu Christina Aguilera toi maailmalle legendaarisia kappaleita, kuten Genie In A Bottle ja What A Girl Wants. Merkkipäivän kunniaksi Aguilera julkaisi The 25th Anniversary of Christina Aguilera -EP:n, joka sisältää kuuden kappaleen uudet liveversiot yksinoikeudella Spotifyn kautta.

EP:n kappaleisiin lukeutuvat muun muassa What A Girl Wants, jolla feattaa Sabrina Carpenter, sekä Genie In A Bottle, jossa on mukana Mgk. Lisäksi mukana ovat Come On Over, Obvious, I Turn to You ja Reflection. Aguilera haluaa näillä uusilla versioilla kunnioittaa 25 vuotta sitten julkaistua musiikkiaan ja samalla heijastaa sitä, kuinka hän on artistina kehittynyt vuosien varrella.

Lue myös: The Notorious B.I.G.:n Ready to Die täyttää 30 vuotta – ikoninen debyyttialbumi on yhä ajankohtainen

Klassikkobiisit ja musiikkivideot elävät yhä

Christina Aguileran ura on täynnä unohtumattomia hetkiä, joista monet on ikuistettu legendaarisiksi musiikkivideoiksi. Hänen läpimurtonsa Genie In A Bottle avasi tien kansainväliseen menestykseen, ja sitä seurasi joukko muita hittejä, kuten What A Girl Wants ja Come On Over.

Vuonna 2001 julkaistu Lady Marmalade -yhteistyö Lil’ Kimin, Mýan ja Pinkin kanssa jäi historiaan värikkään ja voimakkaan musiikkivideonsa ansiosta. Aguilera jatkoi menestyspolkuaan rohkeilla kappaleilla, kuten Dirrty ja Can’t Hold Us Down, jotka vakiinnuttivat hänen asemansa 2000-luvun popikonina. Vuonna 2006 julkaistu Ain’t No Other Man nosti esille hänen monipuolisen musiikillisen taituruutensa ja sulavan siirtymän jazzin ja popin välillä.

Näiden musiikkivideoiden visuaalisuus ja vahvat tarinat ovat tehneet Aguileran kappaleista ajattomia klassikoita, joita juhlitaan edelleen, myös uuden 25-vuotisjuhlan kunniaksi.

Spotify Anniversaries -videosarja ja uudet esitykset

Christina Aguileran 25-vuotisjuhlan kunniaksi julkaistiin myös jakso Spotify Anniversaries -videosarjassa, jossa vieraina nähdään Sabrina Carpenter, mgk, tuottaja Ron Fair ja lauluntekijä Heather Holly. Jaksossa Aguilera ja hänen pitkäaikaiset työtoverinsa muistelevat hänen uransa alkua ja albumin nauhoituksia. Heather Holly esittää yhdessä Aguileran kanssa kappaleen Obvious, jonka he kirjoittivat yli 25 vuotta sitten.

Katsojat pääsevät nauttimaan myös live-esityksistä, jotka tallennettiin Spotifyn Mateo-studioilla Los Angelesissa. Näiden esitysten myötä Aguilera tarjoaa faneilleen nostalgisia ja tunteellisia paloja musiikkiuransa alkuajoilta.