Chris Brownin väkivaltahistoria järkyttää jälleen – Tuoreet paljastukset dokumentissa!

Chris Brown oikeussalissa. Chris Brownin väkivaltahistoria järkyttää jälleen.
Musiikkiuransa lisäksi Chris Brown muistetaan Rihannan pahoinpitelemisestä vuonna 2009.
Investigation Discovery

Chris Brownin väkivaltahistoria saa jälleen huomiota, kun uusi dokumentti ”Chris Brown: A History of Violence” käsittelee artistin vuosien varrella esiin nousseita väkivaltatapauksia ja tuoreita syytöksiä. Dokumentti herättää keskustelua sekä Brownin musiikkiuran että hänen kyseenalaisen menneisyytensä ympärillä.

Yksi aikamme tunnetuimmista R&B-tähdistä, Chris Brown, joutuu jälleen median valokeilaan, kun Investigation Discovery -kanava (ID) julkaisee uuden dokumentin hänen väkivaltahistoriastaan. Dokumentti, joka on osa ID:n vuotuista No Excuse for Abuse -kampanjaa, saa ensi-iltansa sunnuntaina 27. lokakuuta. Dokumentin keskiössä ovat Brownin useat väkivalta- ja seksuaalirikossyytteet, mukaan lukien pahoinpitely vuonna 2009, jolloin hän hyökkäsi ex-tyttöystävänsä Rihannan kimppuun. Investigation Discovery julkaisee myös maailmanlaajuisen suurennuslasin alla olevan Sean ”Diddy” Combsin dokumenttisarjan.

Lue myös: Sean ”Diddy” Combsin nousu ja tuho paljastetaan uudessa dokumenttisarjassa

Syytökset ja oikeustapaukset esillä

Brownin uran aikana hänen menestyksensä musiikkimaailmassa on usein jäänyt varjoon monien oikeudellisten ongelmien vuoksi. Uusi dokumentti, Chris Brown: A History of Violence, tarkastelee tarkasti artistin syytöksiä ja oikeusjuttuja. Mukana on muun muassa tapaus, jossa Brown sai tuomion pahoinpitelystä, sekä useita muita tapauksia, joissa hän on ollut syytettynä väkivallasta ja seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Lisäksi dokumentissa kuullaan uusia syytöksiä nimettömältä henkilöltä, joka astuu ensimmäistä kertaa julkisuuteen.

– Tämä on ainoa tapa, jolla hänet voi pysäyttää, syytöksen esittäjä kertoo trailerissa.

Dokumentti pyrkii pureutumaan kysymykseen, kuinka artisti, jolla on tällainen väkivaltainen menneisyys, voi säilyttää asemansa musiikkimaailman huipulla. ID:n mukaan dokumentissa käsitellään myös Brownin lapsuutta ja sitä, miten väkivallan kierre on vaikuttanut hänen elämäänsä ja uraansa.

Laajempaa keskustelua väkivallasta

Dokumentin jälkeen ID-kanavalla nähdään paneelikeskustelu, jota johtaa The View -ohjelman juontaja Sunny Hostin. Hostin, entinen syyttäjä, tunnetaan pitkästä urastaan perheväkivaltaan liittyvien tapausten parissa.

– Perheväkivalta on minulle hyvin henkilökohtainen asia, ja haluan nostaa tätä keskustelua esiin, Hostin kommentoi The Hollywood Reporterille.

ID:n No Excuse for Abuse -kampanja, jonka tavoitteena on lisätä tietoisuutta perheväkivallasta, jatkuu tämän dokumentin myötä jo kolmatta vuotta. Kampanjan avulla ID pyrkii tarjoamaan katsojille paitsi dokumentaarista ohjelmistoa, myös resursseja ja tukea väkivallan uhreille ja heidän läheisilleen.

Chris Brownin dokumentti on jatkoa ID:n hiljattain julkaisemalle Quiet on Set -dokumentille, joka käsitteli Nickelodeon-studion kulissien takaisia lasten hyväksikäyttötapauksia.

Lue lisää päivän ajankohtaisimmista musiikkiuutisista ja pysy ajan tasalla!