Chief Keefin dokumentti tekeillä – Cole Bennett ja Lyrical Lemonade mukana projektissa

Chief Keef poseeraa. Chief Keefin dokumentti tekeillä.
Cole Bennett, joka ohjaa Chief Keefin dokumentin, tunnetaan Lyrical Lemonaden perustajana.

Chief Keefin dokumentti on tekeillä, ja sen ohjaajana toimii Lyrical Lemonaden perustaja Cole Bennett. Dokumentti pureutuu Chicagon drill-musiikin pioneerin uran nousuun ja hänen vaikutukseensa niin kotikaupungissaan kuin globaalisti. Tuotannosta vastaa Kenya Barrisin Khalabo Ink Society.

Chicagon drill-musiikin pioneeri Chief Keef saa oman dokumenttinsa, jonka ohjaa Lyrical Lemonaden perustaja Cole Bennett. Dokumentti, joka käsittelee Chief Keefin nousua ja vaikutusta musiikkiskeneen, on toteutettu yhteistyössä Bennettin ja Black-ish-sarjan luojan Kenya Barrisin Khalabo Ink Societyn kanssa.

Lue myös: J. Cole avaa päätöstään vetäytyä Drake–Kendrick Lamar -konfliktista uudella kappaleellaan

Paluun tarina ja Chicagon vaikutus

Dokumentti pureutuu Chief Keefin eli Keith Cozartin uran meteoriittiseen nousuun Chicagon eteläpuolelta kansainväliseksi tähdeksi. Filmi tutkii, kuinka hänen myrskyisä nuoruutensa vaikutti hänen taiteeseensa ja kuinka hän jätti pysyvän jäljen Chicagon musiikkikenttään. Chief Keefin pitkä poissaolo kaupungista ja hänen paluunsa ovat keskeisiä teemoja. Vaikka Apple Musicilla oli vuonna 2017 suunnitelmissa The Story of Sosa: The Movie, tämä projekti ei koskaan valmistunut.

Ensimmäinen pitkä elokuvaohjaus Bennettille

Cole Bennett, joka tunnetaan parhaiten musiikkivideoiden ohjaajana, tekee elokuvadebyyttinsä tällä dokumentilla. Bennett on toiminut Chicagon musiikkiskenessä pitkään ja työskennellyt monien artistien, kuten Juice WRLD:n, Vic Mensan ja King Louien, kanssa. Dokumentti tarjoaa ensimmäisen mahdollisuuden nähdä Bennettin visuaalinen tyyli pitkän elokuvan muodossa.

– My first film, the chief keef documentary, Bennett kommentoi Instagramissa.

Kovia nimiä tuotannon takana

Kenya Barrisin tuotantoyhtiö Khalabo Ink Society hoitaa dokumentin tuotannon, ja Barris toimii tuottajana yhdessä Jeremy Allenin kanssa. Mukana ovat myös Lyrical Lemonaden Jake Millan ja Krista Worby, jotka toimivat vastaavina tuottajina Khalabon Emile Geneven ja Idris Dykesin rinnalla.

Dokumentti tarjoaa tärkeän lisän Chief Keefin uran kattavaan kuvaan, tarjoten katsojille syvällisen katsauksen artistin elämänvaiheisiin, uraan sekä Chicagon keskeiseen merkitykseen hänen menestyksensä taustalla.

Lue lisää päivän ajankohtaisimmista musiikkiuutisista ja pysy ajan tasalla!

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Cole Bennett (@colebennett) jakama julkaisu

Lähteet: Billboard, Variety