Chief Keef peruutti esiintymisensä Blockfesteillä – Gunna astuu tilalle

Kaupallinen yhteistyö: Blockfest
Gunna poseeraa tummat aurinkolasit päässä.
Blockfestin osaavan tiimin ansiosta Gunna saatiin nopeasti kiinnitettyä korvaavaksi artistiksi.

Blockfestin ohjelmistoon on tullut viime hetken muutos, kun yhdysvaltalainen räppäri Chief Keef peruutti esiintymisensä. Tilalle saapuu nopeasti nouseva rap-maailman huippunimi Gunna, joka tunnetaan hiteistään kuten ”Drip Too Hard” ja ”Pushin P”.

Blockfest on kokenut viime hetken muutoksen esiintyjälistassaan, kun yhdysvaltalainen räppäri Chief Keef joutui perumaan keikkansa festivaalista riippumattomista syistä. Korvaavaksi artistiksi on kuitenkin saatu toinen yhdysvaltalainen huippunimi, Gunna, joka saapuu Atlantasta ja ottaa lavan haltuunsa perjantain ohjelmistossa.

Blockfestin markkinointipäällikkö Jenna-Juulia Rekiö kommentoi tilannetta:

– Heti kun saimme tiedon Chief Keeffin perumisesta, reagoimme välittömästi ja aloitimme korvaajan kiinnittämisen. Meillä on tiivis ja osaava tiimi, joka toimii saumattomasti yhteen tällaisissa tilanteissa. Pitkäaikaiset suhteet kansainvälisiin agentteihin ovat ratkaisevassa roolissa.

Nopea reagointi johti siihen, että festivaali onnistui hankkimaan korvaavaksi artistiksi maailmanluokan nimen.

Gunna, oikealta nimeltään Sergio Giavanni Kitchens, on yksi rap-musiikin suurimmista nimistä tällä hetkellä. Hänen uransa läpimurto tapahtui, kun hän julkaisi kolmannen mixtapensa, Drip Season 3 vuonna 2018, ja siitä lähtien hän on noussut nopeasti hiphopin kärkinimeksi. Gunna on tunnettu erityisesti yhteistyöprojekteistaan muiden suurten artistien, kuten Young Thugin, Travis Scottin ja Futuren kanssa. Hänen hittinsä, kuten Drip Too Hard Lil Babyn kanssa, ovat saavuttaneet kansainvälistä suosiota, ja hänen musiikkinsa on kerännyt huikeita striimausmääriä.

Rekiö korostaa, että tällaisissa viime hetken muutoksissa pyritään varmistamaan, että ne eivät vaikuta negatiivisesti yleisön kokemukseen.

– Olemme sitoutuneet tarjoamaan yleisöllemme parhaan mahdollisen kokemuksen, ja korvaavan artistin valinnassa otamme huomioon sekä yleisön odotukset että tapahtuman kokonaisuuden. Gunna on tällä hetkellä yksi rapin kuumimmista nimistä, ja uskomme, että hänen esiintymisensä tekee Blockfesteista entistä ikimuistoisemmat, Rekiö toteaa.

Viime aikoina Gunna on ollut esillä uusimman albuminsa One of Wun myötä, joka on noussut Billboard 200 -listan kakkoseksi. Albumin nimikkokappale on noussut suosioon, ja Gunna onkin todistanut olevansa yksi musiikkimaailman kestotähdistä. Gunna tunnetaan paitsi musiikillisesta menestyksestään ja hiteistään, kuten FukUMean ja Pushin P, myös yhteiskunnallisesta aktiivisuudestaan, esimerkiksi nuorten hyväksi tekemistään hyväntekeväisyysprojekteista. Vaikka hänen uransa on kohdannut haasteita, hän on noussut takaisin vahvempana, ja Blockfestin yleisö voi odottaa energistä ja unohtumatonta keikkaa, joka on varmasti yksi festivaalin kohokohdista.

Tämä viime hetken artistimuutos tuo festivaaliin uudenlaista energiaa, ja Rekiö uskoo, että Gunna pystyy täyttämään yleisön odotukset ja tarjoamaan heille unohtumattoman elämyksen.

Kourallinen lippuja on vielä toistaiseksi myynnissä Blockfesteille Lippu.fissä ja Tiketissä.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Blockfest (@blockfest) jakama julkaisu