Cheekin legendaarinen Olympiastadion-keikka nyt YouTubessa – 10 vuotta historiallisen hetken jälkeen

Cheek täytti Helsingin Olympiastadionin kahdesti tehden samalla suomalaista musiikkihistoriaa.
Julius Konttinen

Cheekin legendaarinen Olympiastadion-keikka on nyt katsottavissa kokonaisuudessaan YouTubessa. Tasan 10 vuotta sitten Cheek teki historiaa nousemalla ensimmäisenä suomalaisena sooloartistina Olympiastadionin lavalle ja tarjosi unohtumattoman illan tuhansille faneille.

Tänään tulee kuluneeksi tasan 10 vuotta siitä, kun Jare Tiihonen, taiteilijanimeltään Cheek, nousi ensimmäisenä suomalaisena sooloartistina Helsingin Olympiastadionin lavalle. Vuonna 2014 järjestetty Kuka Muu Muka -kiertueen päätöskonsertti oli ikimuistoinen tapahtuma, joka teki samalla suomalaista musiikkihistoriaa. Stadion täyttyi kahdesti ja keräsi yhteensä lähes 80 000 katsojaa. Nyt tämä ikoninen hetki on kaikkien saatavilla, kun konsertti julkaistiin kokonaisuudessaan Liiga Musicin YouTube-kanavalla juhlavuoden kunniaksi.

Konsertti täytti odotukset monipuolisilla esiintyjillä ja energisellä tunnelmalla. Cheekin lavashow oli unohtumaton, ja mukana olivat esimerkiksi Elastinen, JVG ja Katri Helena. Keikan vahva tunnelma ja vuorovaikutus yleisön kanssa loivat ainutlaatuisen elämyksen. Nyt tämä hetki on koettavissa uudelleen.

Kymmenen vuoden takainen konsertti oli myös merkittävä kulttuurinen hetki suomalaisessa musiikissa. Cheek osoitti, että suomalainen rap-artistikin voi täyttää stadionin ja luoda unohtumattoman illan tuhansille faneille. YouTubeen ladattu taltiointi tarjoaa mahdollisuuden palata noihin hetkiin ja nauttia Cheekin uran huipennuksesta.

Nyt on aika kaivaa muistot esiin. Voit myös tutustua tähän historialliseen konserttiin ensimmäistä kertaa. Tämä on täydellinen hetki juhlistaa Cheekin saavutuksia, jotka avasivat tietä suomalaiselle pop- ja rap-musiikille.