Charli XCX ja Converse yhdistävät voimansa – Ikoniset Chuck Taylorit saavat uuden kasvon

Charli XCX Converse-kenkäkasan vieressä. Charli XCX ja Converse yhdistävät voimansa.
Charli XCX tuo oman tyylinsä ikonisiin Chuck Tayloreihin Converse-yhteistyössä.
Converse

Charli XCX ja Converse yhdistävät voimansa luoden uuden yhteistyön, joka korostaa artistin rakkautta ikonisiin Chuck Tayloreihin.

Brittiläinen laulaja Charli XCX on liittynyt lukuisien tunnettujen artistien joukkoon, jotka ovat saaneet yhteistyön ikonisen kenkämerkin Conversen kanssa. Artisti paljasti olevansa erityisen innoissaan saadessaan uusia Chuckseja, sillä hänen omansa ovat kovassa käytössä jo kuluneet puhki.

– Käytän Chucksejani niin paljon, että niissä on reikiä. Siksi olin todella innoissani yhteistyöstä Conversen kanssa, koska saan uudet parit, Charli kertoi yhteistyön julkistuksessa perjantaina 25. lokakuuta.

Lue myös: Rihanna ja Diesel julkaisivat eksklusiivisen yhteistyömalliston

Converse yhdistää muusikoita

Muusikot ja Converse ovat luoneet vuosien aikana tiiviin yhteyden, ja Chuck Taylor -tennarit ovat tuttu näky niin lavalla kuin arjessa. Avril Lavigne, Gwen Stefani ja Olivia Rodrigo ovat kaikki vannoneet Converse-tennareiden nimeen, ja samaan joukkoon kuuluvat myös Kendrick Lamar ja Snoop Dogg. Charli XCX liittyy tähän perinteeseen uusimpana tulokkaana, ja hänen lisäkseen myös Tyler, The Creator, Billie Eilish sekä Lamar yhteistyökumppaneineen ovat tehneet oman osansa Converse-brändin imagon vahvistamiseksi.

Charli tähdittää vuoden 2024 Converse-joulukampanjaa

Charli XCX:n yhteistyö Converse-brändin kanssa näkyy ensi kertaa tänä jouluna, kun hän tähdittää vuoden 2024 Converse-joulukampanjaa. Kampanjan kuvat on ottanut valokuvaaja Sharna Osborne, ja niissä nähdään 360-kappaleestaan tunnettu laulaja Converse-tennareiden ympäröimänä. Yhteistyön tarkemmat yksityiskohdat tulevat julki tulevien kuukausien aikana.

Charli XCX:n kiireinen syksy jatkuu

Conversen yhteistyön lisäksi Charli XCX on ollut kiireinen musiikkiuransa kanssa. Perjantaina 11. lokakuuta artisti julkaisi Brat-remix-albuminsa, jolla esiintyvät muun muassa Ariana Grande, Billie Eilish, Troye Sivan, Addison Rae ja Lorde. Charli päätti myös juuri Sweet-kiertueensa yhdessä Troye Sivanin kanssa Seattlessa. Seuraavaksi hän suuntaa takaisin kotimaahansa Iso-Britanniaan ja jatkaa kiertuettaan Australiaan.

Lue lisää päivän ajankohtaisimmista musiikkiuutisista ja pysy ajan tasalla!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Charli (@charli_xcx)

Lähde: Billboard