Blockfest ja Klangi esittävät: Fresh ’24 powered by Grandi – Uuden sukupolven artistit lavalle

Blockfest ja Klangi esittävät: Fresh '24
Tämän vuoden Fresh-artistit ovat Davy, Dreamilla, Leyla, Mikael Laurent, M//O ja Smurdhy.
Anna Ikäheimonen

Blockfest ja Klangi tuovat jälleen esiin musiikkimaailman tuoreimmat ja lupaavimmat tähdet Fresh-konseptilla avulla. Tänä vuonna Valio Grandi®:n tukemana järjestettävä tapahtuma antaa kuudelle nousevalle artistille mahdollisuuden loistaa lavalla ja kehittää live-esiintymistaitojaan.

Blockfest ja Klangi ovat jälleen yhdistäneet voimansa tuodakseen esille musiikkimaailman tuoreimmat ja lupaavimmat nimet Fresh-konseptin avulla. Fresh-konsepti tarjoaa uusille artisteille mahdollisuuden astua parrasvaloihin ja kehittää live-esiintymistaitojaan entisestään. Tänä vuonna Fresh-konseptin yhteistyökumppanina toimii Valio Grandi®, joka tukee nuoria lahjakkuuksia heidän matkallaan musiikkimaailman huipulle.

Tänä vuonna Fresh-konseptiin haki mukaan miltei 300 artistia julkisen haun kautta, joka järjestettiin TikTokissa ja Klangin verkkosivuilla. Valtava osallistujamäärä kertoo musiikkialan uuden sukupolven potentiaalista ja intohimosta. Lopulta kuusi lupaavinta artistia valittiin mukaan Fresh ’24 -ohjelmaan. Valitut artistit esiintyvät yksitellen Blockfestin Street Stagella lauantaina 17. elokuuta.

Tämän vuoden Fresh-artistit ovat Davy, Dreamilla, Leyla, Mikael Laurent, M//O ja Smurdhy. Davy on saavuttanut suosiota hollantilaisesta ja eurotrap-soundista ammentavalla musiikillaan, kun taas Mikael Laurent yhdistää melankoliaa ja melodista rapia. Leyla on tunnettu itsenäisestä markkinoinnistaan ja monipuolisesta musiikkityylistään. Dreamilla rikkoo perinteisiä pop-rajoja ja ammentaa inspiraatiota Tove Losta ja Billie Eilishista. M//O on porilainen rap-duo, joka on kerännyt huomiota energisillä live-esiintymisillään. SMURDHY on puolestaan 19-vuotias artisti, joka nousi esiin Naiivi-hitillään ja on työskennellyt useiden tunnettujen artistien kanssa.

Alta voit katsoa tämänvuotisen Fresh-cypherin, jonka on tuottanut GoodJobLarry.