Benny the Butcher valloitti Tavastian – Kaverikarim ohjasi artistille musiikkivideon

Benny the Butcher valloitti Tavastian – Kaverikarim ohjasi artistille musiikkivideon
Benny the Butcher vieraili hiljattain ensimmäistä kertaa Suomessa.

Benny the Butcher valloitti Helsingin Tavastian keikalla, joka keräsi hiphopin ystäviä ympäri Suomen. Lisäksi kotimainen ohjaaja Kaverikarim ohjasi artistille uuden musiikkivideon kappaleesta ”Higher”, joka on nyt nähtävissä YouTubessa.

Buffalosta kotoisin oleva rap-artisti Benny the Butcher, oikealta nimeltään Jeremie Damon Pennick, teki odotetun ensiesiintymisensä Suomessa tiistaina 17. syyskuuta 2024 Helsingin Tavastia-klubilla. Tapahtuma keräsi hiphopin ystäviä ympäri Suomen, jotka saapuivat todistamaan legendaarisen Griselda-kollektiivin jäsenen energistä ja intensiivistä show’ta.

Keikan lisäksi Benny the Butcherin Suomen-vierailu sai lisää huomiota, kun kotimainen ohjaaja Kaverikarim, joka on tunnettu muun muassa Käärijän, Cledoksen ja Mikael Gabrielin musiikkivideoiden takaa, julkaisi Benny the Butcherin kappaleelle Higher uuden musiikkivideon, joka on nyt katsottavissa YouTubessa.

Benny the Butcher nousi suuren yleisön tietoisuuteen vuonna 2018 julkaistulla debyyttialbumillaan Tana Talk 3. Hän on Griselda-kollektiivin keskeinen jäsen yhdessä Westside Gunnin ja Conway The Machinen kanssa. Benny tunnetaan erityisesti rehellisistä ja raaoista tarinoistaan, jotka kertovat hänen nuoruudestaan Buffalon kaduilla.

Tavastian keikka tarjosi yleisölle myös maistiaisia hänen uusimmasta materiaalistaan, muun muassa tuoreelta albumilta Summertime Butch.

Lue myös: Liveräppiä aikuiseen makuun – Eevil Stöö ja Pehmee Goo Tiivistämöllä