Bee juhlistaa uusimmalla kappaleellaan turvallisia ihmissuhteita

Bee kiven päällä seisomassa.
Bee noteerattiin edellisessä Emma Gaalassa kolmessa kategoriassa.
Joanna Suomalainen

Pysyvää on toinen lohkaisu artistin tulevalta albumilta.

Kiireistä kesää studiolla sekä miltei viidenkymmenen keikan parissa viettävä Bee nousi kotimaisella musiikkikentällä kiinnostavimpien artistien joukkoon syyskuussa 2023 julkaistun debyyttialbuminsa Hupsis kautta.

Sielukkaan äänen omaava artisti julkaisi viime toukokuussa kappaleen Maljapuhe, joka oli ensimmäinen single laulajan ensi vuonna ilmestyvältä kakkosalbumilta. Uusin julkaisu Pysyvää on omistettu oman elämän luottohenkilöille, jotka pysyvät mukana myös myrskyjen keskellä.

– Kun edellinen single Maljapuhe oli ‘oodi vapaudelle’, niin Pysyvää on taas omistettu niille tärkeille ja läheisille ihmisille, jotka auttavat ja kehottavat jarruttamaan kun kaikki on hektistä ja tuntuu, että tapahtuu niin paljon ettei saa oikein mistään otetta. Niille ihmisille, jotka pysyvät vieressä, tapahtui sitten mitä tahansa! Välillä me kaikki ajetaan elämän suhteen liian lujaa ja sen takia turvalliset ihmissuhteet on elintärkeitä, ja toivon että jokainen saisi sellaisen joskus kokea.

Keikkailustaan Bee kertoo oman fiiliksensä olevan kiitollinen, sillä kuuntelijoiden reaktiot ovat tuntuneet palkitsevalta kokemukselta.

– Ekat festariesiintymiset ovat tuntuneet hulluilta, mutta edelleen yksi parhaimmista tunteista ja kokemuksista on nähdä, kuinka moneen ihmiseen omat biisit resonoi. Yksinkertaisesti kiitollinen fiilis, että pystyy antamaan lohtua ja iloa muille ihmisille, hän  kuvailee.

Debyyttialbuminsa myötä peräti kolmessa kategoriassa Emma Gaalassa noteerattu artisti (Vuoden tulokas, vuoden pop ja yleisöäänestys) kertoo toisen levynsä olevan pian valmis. Artisti kertoo myös tuoreesta kustannussopimuksestaan, jonka kautta työt laajentuvat myös oman musiikin luomisen ulkopuolelle.

– Toinen levy alkaa olla viittä vaille valmis, ja tahtoisin kovasti jo julkaista kaikki biisit maailmalle! Mutta otan tämän hyvänä hetkenä opetella kärsivällisyyttä, jotta jokainen biisi saa rauhassa löytää kuuntelijansa. Onneksi tuoreen kustannussopimukseni myötä pääsen kirjoittamaan entistä enemmän myös muille artisteille, niin ei tarvitse odottaa pelkästään omien biisien julkaisua.

Nappaa biisi kuunteluun alta: