Aren ja Krison juontama De Räp Radio Show palaa Radio Helsingin taajuudelle

Are ja Kriso istuvat penkillä. Aren ja Krison juontama De Räp Radio Show palaa Radio Helsingin taajuudelle.
De Räp Radio Show alkoi Radio Helsingillä viime vuoden marraskuussa.

Krison ja Aren isännöimä De Räp Radio Show palaa Radio Helsingin taajuudelle ansaitun kesätauon jälkeen. Suosittu ohjelma jatkuu keskiviikkoisin klo 18–20 tuoden mukanaan erikoisvieraita, uusia segmenttejä ja tuttua huumoria.

Krison ja Aren suosittu hittiohjelma, De Räp Radio Show, tekee paluun Radio Helsingin aalloille ansaitun kesätauon jälkeen. Ohjelma jatkuu keskiviikkoisin tuttuun aikaan kello 18–20, tuoden mukanaan uutta sisältöä ja tuttuja suosikkeja.

Ohjelman juontajat, Kriso (Kristian Pienimäki) ja Are (Pyry Jaala), ovat tunnettuja jyväskyläläislähtöisiä räppäreitä, jotka ovat vieneet kuulijansa syvälle rap-musiikin maailmaan. De Räp Radio Show on nopeasti noussut yhdeksi Radio Helsingin puhutuimmista ja suosituimmista ohjelmista, ja se oli keväällä ehdolla Radiogaalan yleisöäänestyksessä vuoden radio-ohjelmaksi.

Lue myös: Maailmanparantamista ja aktivismin alavirtauksia – haastattelussa Paleface ja kirjailija Miska Rantanen

”Tuntuu hiton hyvältä olla takas!”

Kriso on innoissaan ohjelman paluusta ja kommentoi asiaa humoristisesti.

– Tuntuu hiton hyvältä olla takas! Ja nyt, kun katson aamukolmelta random Heavy D -haastattelua viskilasi kädessä, voin sanoa, että teen töitä. Myös se saa meikän fiiliksiin, että muutamat tyypit on kyselleet, milloin Derrs palaa.

Are puolestaan kiittää kuulijoita ja yhteistyökumppaneita.

– Derrs haluaa kiittää kuuntelijoita ja sponsoreita saamastaan luottamuksesta. Shown jatkumista on ainakin juontajien puolella odotettu kuin Madvillainin toista albumia.

Syksyllä luvassa uutta ja vanhaa

Tulevana syksynä De Räp Radio Show tarjoaa lisää erikoisvieraita, uusia segmenttejä ja teemajaksoja, unohtamatta tuttua huumoria ja musiikkia, joka on tehnyt ohjelmasta menestyksen. Ohjelmassa syvennytään rapmusiikin historiaan, kehitykseen ja sen outoihin ilmiöihin.

Mikäli syksyn odotus käy liian pitkäksi, Radio Helsingin on-demand-arkistosta löytyy kaikki aiemmat jaksot, jotka pitävät Derrs-fanit tyytyväisinä ohjelman viralliseen paluupäivään 2. lokakuuta asti.

De Räp Radio Show kuullaan Radio Helsingissä keskiviikkoisin klo 18–20.

Lue lisää päivän ajankohtaisimmista musiikkiuutisista ja pysy ajan tasalla!

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Radio Helsinki (@radiohelsinki) jakama julkaisu