Alina Burnetin Palava huone -single jatkaa tulokasartistin menestyksekästä vuotta

Alina Burnet poseeraa kameraa kohti. Alina Burnetin Palava huone -single jatkaa tulokasartistin menestyksestä vuotta.
Alina Burnet oli tänä vuonna mukana YleX:n Läpimurto 2024-listalla.
Evin Nadine

Poppia ja R&B:tä tekevä Alina Burnet on herättänyt musiikkikentän huomiota aina vuoden 2021 debyytistään lähtien, ja nuoren artistin ura on ollut merkittävässä nousussa jo hyvän aikaa. Burnetilta kuultiin perjantaina 18.10. uusi suuritunteinen single Palava huone.

Alkujaan lahtelaisen Alina Burnetin tuore Palava huone -single kuvaa vaikeidenkin aikojen ja muutosten läpi kestävää ystävyyssuhdetta. Yhteys kestää nuoruuden haaveista ja suunnitelmista erilaisten elämäntilanteiden läpi. “Niist ajoista on jäljellä enää sä ja mä, mut nykyää kuuluu hyvää”, kappaleessa todetaan.

– Palava huone kertoo ainutlaatuisesta ystävyydestä, joka on kestänyt nuoruudesta asti. Vaikka elämä on vienyt eri suuntiin eikä yhteyttä ole niin usein kuin ennen, ystävä on silti ikuisesti tärkeä. Biisi välittää sen tunteen, että vaikka ajat ovat muuttuneet, vanha side säilyy aina, ja ystävän puolesta tekisi mitä tahansa – se yhteys on ikuisesti olemassa, artisti kertoo kappaleesta.

Lue myös: ”Se oli mulle wake up call” – Etta kertoo, miten päätyi tekemään henkilökohtaisinta musiikkiaan tähän mennessä

Jatkoa edelliselle singlelle

Single jatkaa Epic Records Finlandille levyttävän Burnetille tunteikkaiden kappaleiden linjaa. Tuore kappale on jatkoa elokuussa julkaistulle Maailman ainoo -kappaleelle, joka niin ikään kertoo vahvoista, ylivoimaisista tunteista toista henkilöä kohtaan. Maailman ainoo kuvaa rakastumista, jossa rakkauden kohteen eteen tekisi mitä vain.

Menestyksekäs vuosi

Tänä vuonna artistilupaus on saavuttanut urallaan monia merkittäviä virstanpylväitä. Burnet oli mukana YleX:n Läpimurto 2024-listalla muun muassa tänä vuonna räjähdysmäisen suosion saavuttaneiden Mirellan ja Hugon kanssa. Tämän lisäksi artisti veti ensimmäisen oman festarikeikkansa kuluneena kesänä Blockfesteillä ja solmi vastikään keikkamyyntisopimuksen Live Nation Finlandin kanssa.

Burnetin musiikki löysi suuremman yleisön kotimaisen musiikin huipulla vaikuttavan Etan tähdittämän Kylmä-singlen sekä Tuulin kanssa julkaistun Mitä se maksaa -biisin myötä. Molemmat biisit olivat sinkkulohkaisuja maaliskuussa julkaistulta Kestävää-EP:ltä.

Kuuntele Alina Burnetin tuore biisi alla olevasta linkistä!

Lue lisää päivän ajankohtaisimmista musiikkiuutisista ja pysy ajan tasalla!