Adele aloitti keikkaputkensa Münchenissa – katso kuvat avajaisillasta

Adele esiintymässä Münchenissa, Saksassa
Adele nähdään eksklusiivisessa konserttisarjassa Saksan Münchenissa yhteensä 10 keikalla.
Kevin Mazur/Getty Images for AD

Viime perjantaina Adele avasi eksklusiivisten kesäkonserttiensa sarjan Münchenissä, Saksassa. Ensimmäinen ilta täytti kaikki odotukset, kun kansainvälinen supertähti esiintyi räätälöidyssä ulkoilma-areenassa Munich Messellä. Lauantain konsertti sai erityistä huomiota, kun Adele keskeytti esityksensä näyttääkseen olympialaisten naisten 100 metrin finaalin yleisölle.

Viime perjantaina, 2. elokuuta, Adele avasi ensimmäisen kymmenestä eksklusiivisesta konsertistaan Münchenissä, Saksassa. Kansainvälinen supertähti esiintyi ulkoilma-areenalla, joka oli rakennettu Munich Messeen vain näitä konsertteja varten. Ensimmäinen ilta oli täynnä energiaa ja tunnetta, kun Adele hurmasi yleisönsä ikimuistoisella esityksellä.

Kuvat avajaisillasta voit katsoa artikkelin alaosasta.

Tietoa konserttisarjasta

Adele julkisti tammikuussa 2024 järjestävänsä eksklusiivisia kesäkonsertteja Münchenissä, Saksassa. Konserttipäivät ovat 2., 3., 9., 10., 14., 16., 23., 24., 30., ja 31. elokuuta 2024. Hän esiintyy Munich Messen ulkoilma-areenalla, joka on rakennettu erityisesti näitä esityksiä varten. Mittatilaustyönä tehty areena sisältää sekä istumakatsomoja että seisomapaikkoja, ja tilaa on yhteensä 80 000 hengelle per ilta. ”Ainutlaatuinen, mittatilauksesta tehty pop-up-stadion suunniteltuna juuri sen show’n ympärille, jonka haluan toteuttaa,” Adele kirjoitti Instagramissaan. Hän jatkoi: ”En voisi kuvitella upeampaa tapaa viettää kesääni.”

Eksklusiiviset Euroopan päivämäärät ovat ensimmäinen kerta, kun Adele esiintyy Manner-Euroopassa vuoden 2016 jälkeen. Keikkaputki Münchenissä tarjoaa faneille ainutlaatuisen mahdollisuuden kokea Adelen musiikki livenä upeassa ympäristössä. Lisätietoja keikasta voit katsoa konserttisarjalle omistetulta verkkosivulta.

Adele keskeytti konserttinsa toisena iltana

Lauantain konsertissa, 3. elokuuta, Adele yllätti yleisönsä keskeyttämällä esityksensä näyttääkseen olympialaisten naisten 100 metrin finaalin. Kuten moni muukin, myös Adele, on innostunut vuoden 2024 olympialaisista. Hän näytti kilpailun areenan suurilta näytöiltä, ja 80 000 hengen yleisö sai seurata jännittävää juoksua yhdessä hänen kanssaan.

Lauantain konsertti oli toinen esitys Adelen kymmenen illan konserttisarjasta Münchenissä. Esiintymispaikka, Messe München, on tilapäisesti nimetty ”Adele Areenaksi” 130 miljoonan dollarin remontin myötä. Areenaan on asennettu valtava 220 x 30 metrin kokoinen LED-näyttö, 93 metrinen catwalk, englantilainen pubi ja 200-metrinen puolikaaren muotoinen kävelytie toiselle lavalle. Adele esittää konsertissa täysin uutta settilistaa, joka sisältää kappaleita kuten I’ll Be Waiting, All I Ask, Chasing Pavements, ja Bob Dylanin kappaleen Make You Feel My Love coverin.