50 Centin oikeustaisteluissa miljoonien hintalappu – räppäri paljasti huikeat oikeudenkäyntikulut

50 Cent istuu pöydässä juontajien kanssa. 50 Centin oikeustaisteluissa miljoonien hintalappu.
50 Cent vieraili äskettäin Million Dollaz Worth of Game -podcastissa, jossa hän kertoi oikeudenkäyntikuluistaan.

Podcastissa vieraillessaan 50 Cent kertoi, kuinka lakimiehet ovat olleet keskeisessä roolissa hänen liiketoimissaan ja miten oikeudenkäynneistä on tullut lähes ”huvia” hänen urallaan.

Rap-legenda 50 Cent on jälleen herättänyt keskustelua viimeisimmässä haastattelussaan, jossa hän avasi uransa kuluja ja erityisesti massiivisia oikeudenkäyntikulujaan. Vierailtuaan Gillie Da Kingin ja Wallo 267:n juontamassa Million Dollaz Worth of Game -podcastissa, 50 Cent kertoi kuluttaneensa huimat 24 miljoonaa dollaria oikeudenkäyntikuluihin.

Miljoonien dollarien oikeudenkäyntikulut

Haastattelussa 50 Cent, oikealta nimeltään Curtis Jackson, paljasti, että hän on uransa aikana käyttänyt huikeat 24 miljoonaa dollaria oikeudenkäynteihin. Tämä summa on kertynyt vuosien varrella lukuisista oikeusjutuista, joita hän on kohdannut ja itsekin käynnistänyt.

– Teen sitä huvin vuoksi, hän sanoi viitaten siihen, kuinka hän käyttää lakimiehiään vastaamaan häntä ärsyttäviin tilanteisiin.

– Olen kuluttanut 24 miljoonaa dollaria urani aikana pelkästään oikeudenkäyntikuluihin, hän toisti.

50 Centin mukaan hän ei käytä manageria, vaan luottaa lakimiehiin, jotka hoitavat hänen liikeasioitaan.

– Miksi tarvitsisin manageria?, hän kysyi retorisesti.

– Olen tehnyt jokaisen diilin sata kertaa. He kaikki haluavat osuutensa minusta, mutta minä rakensin tämän itse.

Ei kiirettä miljardööriksi

Vaikka 50 Cent on yksi rap-musiikin suurimmista menestyjistä, hän ei kiirehdi miljardööriksi tulemisen kanssa. Hiljattain hän kertoi Us Weekly -lehdelle, että hän mieluummin kuvailisi itseään ”erittäin rikkaaksi” kuin miljardööriksi.

– Olen saavuttanut pisteen, jossa en halua mitään, mitä minulla ei jo ole, hän sanoi.

– Olen ostanut jokaisen auton, jonka olen halunnut, useita kertoja.

Oikeudenkäynnit ”huviksi”

Podcastin aikana 50 Cent korosti oikeudenkäyntien merkitystä urallaan ja totesi, että hän pitää niitä osittain ”huvitteluna”. Hän selitti, kuinka lakimiehet ovat hänelle tärkeitä työvälineitä, ja hän on valmis käyttämään rahaa heidän palveluihinsa silloin, kun häntä provosoidaan. Tämä on yksi syy siihen, miksi hänen oikeudenkäyntikulunsa ovat kasvaneet näin suureksi.

50 Centin tarina muistuttaa siitä, että menestys musiikkialalla ei tule ilman haasteita ja kuluja. Hänen tapauksessaan oikeudenkäynnit ovat olleet merkittävä osa hänen liiketoimintansa hallintaa, mutta samalla ne ovat myös auttaneet häntä pitämään otteensa viihdemaailmassa ja suojaamaan omaisuuttaan.

Alta voit katsoa lähes tunnin pituisen podcast-jakson.