50 Cent lanseeraa ilmaisen suoratoistokanavan elokuvayhtiö Lionsgaten kanssa

50 Cent lanseeraa ilmaisen suoratoistokanavan elokuvayhtiö Lionsgaten kanssa
Curtis "50 Cent" Jackson on myös lanseerannut hiljattain oman elokuvastudion.

Räppäri ja tuottaja Curtis ”50 Cent” Jackson tuo markkinoille uuden 50 Cent Action -kanavan, joka tarjoaa katsojille keskeytymätöntä toimintaa ja eksklusiivista sisältöä ilmaiseksi. Yhteistyössä Lionsgaten kanssa luotu suoratoistopalvelu hyödyntää yhtiön laajaa elokuva- ja sarjakatalogia sekä esittelee myös Jacksonin omia menestyssarjoja, kuten Power.

Räppäri, näyttelijä ja tuottaja Curtis ”50 Cent” Jackson on ilmoittanut käynnistävänsä uuden ilmaisen suoratoistokanavan yhteistyössä viihdejätti Lionsgaten kanssa. 50 Cent Action -nimeä kantava kanava tulee tarjoamaan katsojille laajan valikoiman toimintasisältöä. Kanavan rahoitus perustuu mainostuloihin. Uusi kanava on osa FAST (free, ad-supported streaming television) -palvelua. FAST-palvelut ovat kasvattaneet suosiotaan katsojien keskuudessa, jotka haluavat ilmaisia suoratoistopalveluita ja ovat valmiita katsomaan mainoksia.

Luvassa toimintaa ja eksklusiivista sisältöä

50 Cent Action -kanava esittää muun muassa alkuperäisen Power-sarjan sekä yli 20 000 muuta Lionsgaten katalogin elokuvaa ja sarjaa. Näihin kuuluvat suositut toimintaleffat, kuten The Expendables, Rambo ja The Hitman’s Bodyguard. Jacksonin ja Lionsgaten mukaan kanavan sisältö keskittyy korkealaatuiseen ja vauhdikkaaseen viihteeseen.

Laajasta mediatuotantokokemuksestaan tunnettu Jackson hehkutti Instagram-päivityksessään uudesta yhteistyöstään.

– Olen innoissani voidessani virallisesti ilmoittaa uudesta Live TV FAST -kanavastani, joka on luotu yhteistyössä Lionsgaten kanssa, 50 CENT ACTION — Valmistaudu keskeytymättömään toimintaan, eksklusiiviseen sisältöön sekä suosikkielokuviisi ja -sarjoihisi, kaikki ILMAISEKSI! Rekisteröidy nyt saadaksesi uusimmat päivitykset. Tätä et halua missata!

Laajeneva mediakeisarikunta

50 Centin uusi kanava on viimeisin lisäys Lionsgaten laajaan FAST-kanavien tarjontaan. Näihin kanaviin kuuluu muun muassa Ebony TV ja MovieSphere. Uusi hanke laajentaa myös Jacksonin mediakeisarikuntaa, johon kuuluu jo useita menestyssarjoja, kuten BMF ja Power. Lisäksi hän on perustanut G-Unit Studios -elokuvastudion Shreveportiin, Louisianaan.

Jacksonin mukaan kanava tarjoaa myös kulissien takaisia materiaaleja. Kanavan sisältöä kuratoidaan tiiviissä yhteistyössä Lionsgaten kanssa. Jackson kehotti seuraajiaan pysymään kuulolla ja valmistautumaan räjähtävään toimintaviihteeseen.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön 50 Cent (@50cent) jakama julkaisu