50 Cent kertoo miksi hän julkaisee vähemmän musiikkia – ”Joudun kytkemään typerän puoleni päälle”

50 Cent Earn Your Leisure -podcastin haastattelussa. 50 Cent kertoo miksi hän julkaisee vähemmän musiikkia.
50 Cent julkaisi edellisen studioalbuminsa "Animal Ambition" vuonna 2014.
Earn Your Leisure

50 Cent kertoo miksi hän julkaisee vähemmän musiikkia ja paljastaa, että nykyinen hiphop-kulttuuri vaatii häneltä ”typerän puolen” kytkemistä päälle. Sen sijaan hän keskittyy elokuva- ja tv-tuotantoon, jossa hän kokee voivansa vaikuttaa laajemmin.

Rap-artisti ja elokuvatuottaja 50 Cent on viime aikoina keskittynyt enemmän filmien ja tv-sarjojen tuotantoon kuin musiikkiin. Tähti paljasti Earn Your Leisure -podcastin haastattelussa, että hänen olisi pakko ”kytkeä typerä puolensa päälle” pystyäkseen kirjoittamaan musiikkia, joka vastaisi nykyajan hiphopin standardeja.

– Tällä hetkellä julkaistava musiikki on niin yksinkertaista, että joudun todella taputtamaan typeryyttä itsessäni saadakseni oikeanlaista tekstiä aikaan, Queensista kotoisin oleva 50 Cent kommentoi podcast-haastattelussa.

– Tämä on syy, miksi en enää tuota musiikkia yhtä paljon kuin ennen.

Lue myös: 50 Centin oikeustaisteluissa miljoonien hintalappu – räppäri paljasti huikeat oikeudenkäyntikulut

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön THE HIP-HOP WOLF® (@thehiphopwolf) jakama julkaisu

Siirtymä elokuvatuotantoon

50 Cent, oikealta nimeltään Curtis Jackson, on tunnettu paitsi musiikistaan myös yhä enemmän elokuvien ja tv-sarjojen tuottajana. Hän kertoi, että hän näkee elokuvatuotannossa mahdollisuuden vaikuttaa laajemmin kuin musiikin kautta.

– Kun aloin siirtyä elokuvien ja tv-sarjojen tuotantoon, huomasin, että pystyn vaikuttamaan asioihin suuremmassa mittakaavassa, hän selitti.

Artisti on viimeksi julkaissut studioalbumin Animal Ambition vuonna 2014. Sen jälkeen hän on ollut aktiivisesti mukana Power Universe -sarjan teemakappaleiden parissa, mutta laajempaa musiikkijulkaisua ei ole nähty.

Tulevaisuuden suunnitelmat

Vaikka 50 Cent ei ole julkaissut uutta albumia lähes vuosikymmeneen, hän on vihjaillut mahdollisesta musiikillisesta paluusta. Vuonna 2023 hän kertoi Big Boyn haastattelussa työskentelevänsä uuden musiikin parissa yhdessä Dr. Dren kanssa.

– Heti kun mainitsin asiasta, sain viestin Eminemiltä, joka kertoi jo puhuneensa Dr. Dren kanssa ja että Dr. Dre on studiossa tekemässä uutta tavaraa minulle kuultavaksi, 50 Cent paljasti.

Vaikka musiikki ei ole ollut hänen pääfokuksensa viime vuosina, artisti on pysynyt kiireisenä myös elokuvatuotannossa. Helmikuussa 2023 hän solmi moniprojektisen tuotantosopimuksen Foxin kanssa ja tuottaa parhaillaan Netflixille dokumenttisarjaa, joka keskittyy Sean ”Diddy” Combsin ympärillä pyöriviin syytöksiin.

50 Centin oma näkemys hiphop-kulttuurista on myös muuttunut ajan myötä.

– Hiphop on nuorison kulttuuria. En usko, että 50-vuotiaana pitäisi olla se, jolla on kuumin verse, hän totesi aiemmassa haastattelussa 97.9 The Box -radiokanavalle.

Alta voit katsoa koko Earn Your Leisure -podcast-jakson, jossa Fifty vierailee.

Lue lisää päivän ajankohtaisimmista musiikkiuutisista ja pysy ajan tasalla!